x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Fanteziile Evei Longoria

Fanteziile Evei Longoria

de Adriana V. Paduraru    |    05 Mai 2007   •   00:00
Fanteziile Evei Longoria

In exclusivitate pentru Romănia, actriţa Eva Longoria vorbeşte cu dezinvoltură despre sex, intălniri nereuşite, bărbatul ideal şi mai ales despre faptul că in curănd va intra oficial in răndul nevestelor, disperate sau nu. Johnny Depp şi George Clooney ii dau fiori, iar latin-loverul Ricky Martin a fost prima ei iubire platonică.
In exclusivitate pentru Romănia Eva Longoria vorbeşte cu dezinvoltură despre sex, intălniri nereuşite, bărbatul ideal şi mai ales despre faptul că in curănd va intra oficial in răndul nevestelor, disperate sau nu.

Care este secretul frumuseţii?
Eva Longoria: Secretul meu este epilatul brazilian (indepărtarea totală a părului din zona pubiană - n.r.). Toate fetele ar trebui să-şi facă aşa ceva. In plus, port numai tanga. N-am nici o pereche de chiloţi "normali".

Eşti năbădăioasă in dormitor?
Am fost odată legată de pat cu o eşarfă de mătase. Imi plac bărbaţii care au atitudine. Este foarte sexy să fii supusă. Nu tot timpul, bineinţeles, doar la timpul potrivit şi locul potrivit.

Este adevărat că ai vrea să ai o aventură cu o femeie?
Femeile goale sunt foarte frumoase. Am sărutat odată o femeie. A fost ceva surprinzător, dar foarte plăcut... Un sărut adevărat, adică au fost şi limbile implicate. A fost ceva gentil, drăguţ şi dulce.

Te simţi stănjenită de scenele de sex din "Neveste disperate"
La televizor a trebuit să fac sex in fiecare zi. Indatorire de serviciu. Nu am nici o inhibiţie pe micul ecran. Dar cănd a trebuit să-l sărut pe Jesse Metcalfe a fost ceva inedit. El era foarte timid. Mai tărziu am aflat că era primul lui sărut. A fost un fel de "Lasă-mă să te invăţ, fiule!".

Te-ai intălnit cu bărbaţi mai tineri decăt tine?
Mi-am căpătat un renume de cănd l-am sedus pe tănărul grădinar din "Neveste disperate". Insă in realitate imi plac bărbaţii maturi. Inţelepciunea şi experienţa fac un bărbat foarte sexy.

Cu ce vedetă ţi-ar plăcea să ieşi in oraş?
David Beckham şi Thierry Henri sunt fanteziile mele. Ambii sunt nişte bărbaţi foarte sexy şi sofisticaţi. Sunt foarte norocoasă pentru că i-am cunoscut pe amăndoi, in timpul unei campanii publicitare (la Pepsi Max) şi pot spune că suntem amici. David Beckham este un tip cu care merită să-ţi petreci timpul şi e... superb. E clar fantezia multor fete.

Ar trebui să-şi facă griji Victoria (Victoria Beckham n.r.)?
Oh, nu. Deloc. Victoria n-are de ce să se ingrijoreze din cauza mea. Mai ales că sunt aproape măritată şi eu. Am cinat impreună de căteva ori şi este o persoană foarte drăguţă. Are un gust extraordinar la haine. Imi place cum se imbracă. Cred că venirea ei şi a soţului său in Los Angeles va imbunătăţi viaţa socială de aici.

Cine sunt, in opinia ta, cei mai sexy bărbaţi de la Hollywood?
Johnny Depp şi George Clooney imi strărnesc fiori. Am fost la petrecerea de Oscar a revistei Vanity Fair. Unde te uitai, numai staruri. Insă imi tot spuneam că cei doi au ceva special. Sunt fantastici. Parcă era un vis frumos şi imi era frică să nu mă trezesc cumva.

Ce-i trebuie unui bărbat pentru a fi sexy?
Sex-appeal-ul nu are nimic in comun cu felul in care arăţi. Este uşor pentru mine să spun asta, pentru că sunt logodită cu un bărbat uimitor şi foarte atrăgător. Dar, revenind, să fii sexy inseamnă multe lucruri: să ai incredere in tine, să ai umor, să fii inteligent, matur. Pănă şi puţină naivitate face un bărbat sexy. Toţi bărbaţii au ceva special. Dacă un tip este drăguţ, ce mai contează a ce miroase. Bine, asta nu inseamnă că trebuie să pută. Asta nu e de bine.

Ai avut un blinde-date vreodată?
Da, am avut căteva şi le regret pe toate. Sunt genul de femeie aventurieră, insă n-aş mai face aşa ceva in ruptul capului. Nu, nu, gata, mulţumesc. Nu mai vreau să mă "aranjeze" cineva cu un necunoscut.

Care a fost cea mai proastă intănire de pe acum?
A fost un blind date, bineinţeles. Am plecat la jumătatea cinei. El a fost cel mai nepoliticos, agresiv, ingămfat, inspăimăntător şi chiar ciudat partener pe care l-am avut vreodată. Mă tot găndeam cum şi-a inchipuit cineva că acel om ar fi fost potrivit pentru mine. Aşa că m-am ridicat de la masă spunănd ca mă merg la toaletă şi dusă am fost.

Care este cea mai bună replică de agăţat pe care ai auzit-o?
Nu ştiu dacă există o replică bună sau rea de agăţat. Insă ce poate face cel mai rău un bărbat este să fluiere sau să te păsăie. Nu e deloc sexy. Ca să nu mai spun că nici nu se cade să faci asemenea gesturi. Eu, cănd văd pe drumul meu este o echipă de muncitori, prefer să o iau pe altă cale. Urăsc să ma fluiere cineva.

Ce trebuie să spună un bărbat ca să te impresioneze?
Bărbaţii au succes la femei dacă sunt mai rezervaţi, nu-şi arată din prima intenţiile. "Arăţi interesant" sună mult mai bine decăt "Ce frumoasă eşti". E mult mai şarmantă replica.

De ce vedetă te-ai indrăgostit prima oară?
Ricky Martin. Avea 13 ani şi participa la un show tv din America intitulat "Minuto". Era superb. E doar cu un an mai mare decăt mine şi mă găndeam in fiecare clipă ce minunată ar fi viaţa mea dacă m-aş mărita cu el şi am trăi alături pănă la adănci bătrăneţi. Din păcate, n-a fost să fie. Apoi am mai prins drag de actorul John Ritter. Mi se părea unul dintre cei mai drăguţi bărbaţi din lume.

Te atrag banii şi puterea?
Bărbaţii cu bani şi cu putere nu mă impresionează. Nu asta urmăresc in viaţă. Desigur este foarte frumos ca un bărbat să aibă cu ce te scoate la un restaurant sau să-ţi facă daruri, insă nu ies cu cineva pentru că are bani, ci pentru că imi face plăcere. Am intălnit odată un bărbat la spălătoria automată. Mi-a cerut o intălnire şi am mers. Nu avea bani, nu avea putere, insă a fost foarte drăgut. In plus, nu pot uita că am trăit o perioadă fără bani, fără succes. Aşa că de ce m-ar impresiona aceste lucruri acum?

Cu ce bărbat nu te-ai intălni?
Nu cred că există un tip de bărbat cu care nu aş ieşi in oraş. Asta dacă n-aş fi fost deja logodită. O fată nu trebuie să spună niciodată NICIODATă.

Ce te atrage pentru prima dată la un bărbat?
Mă incită bărbaţii in costum. Am ceva pentru costumele scumpe... De fapt, pentru orice fel de costum. Imi plac hainele cu aspect vechi. Iubitul meu, Tony, are căteva jachete şi pantaloni vitange demenţiali. Mai imi place stilul clasic. Tony are un costum, foarte scump de altfel, de la Givenchy, care este superb. Arată fantastic in el. Băieţii in costume frumoase atrag intotdeauna privirile fetelor. Apoi, un bărbat mai trebuie să aibă simţul umorului. Infăţişarea nu este foarte importantă dacă faci o fată să rădă.

Este adevărat că te considerai răţuşca cea urătă?
Da. Porecla mea era "Prieta fea", care inseamnă negricioasă urătă. A fost destul de dur, insă aşa am invăţat că nu trebuie să depind de infăţişare.

Ce le sfătuieşti pe fetele care vor să fie sexy?
Să nu se mai ingrijoreze de infăţişare sau de greutate. Secretul stă in modul in care te imbraci, in increderea in forţele proprii şi in spiritul aventurier. Am avut o mulţime de intălniri la viaţa mea şi abia acum am incredere in ceea ce sunt. Asta face experienţa.

După ce te vei mărita cu Tony vei deveni o "nevastă disperată" şi in viaţa de zi cu zi...
Sper! Imi place foarte mult să gătesc, să fac curat, să spăl. Lumea mă consideră o divă strălucitoare, dar mie imi place, totuşi , să stau acasă. Imi place să am grijă de o casă.


Prieta fea

Eva Longoria este una dintre puţinele actriţe de la Hollywood căreia nu-i este teamă de pierderea farmecelor. Focoasa brunetă, votată de curănd una dintre cele mai sexy femei de pe planetă, se găndeşte cu plăcere la anii bătrăneţii intrucăt este se considera mai mult decăt o faţă frumoasă. "Formele nu ţin prea mult, aşa că nu trebuie să depinzi de ele pentru totdeauna", spune actriţa. Autodeclarată "răţuşca cea urătă", Eva este cea mai mică dintre cele patru fete ale unei familii conservatoare catolice mexicano-americane din Texas. Actriţa a povestit de nenumărate ori că şi-a dezvoltat foarte mult personalitatea datorită poreclei pe care a primit-o de la rude "Prieta fea" (negricoasă urătă). Motivul? Surorile sale au tenul şi ochii deschise la culoare, spre deosebire de ea, care are pielea măslinie şi cu ochii negri. După 16 ani, Eva a inceput să capete forme apetisante, iar băieţii au inceput să-i dea tărcoale. Insă a invăţat că nu este bine să te bazezi doar pe frumuseţe. După ce a obţinut licenţa in chineziologie, Eva işi pregătea o carieră in medicina sportivă. Numai că a căştigat un concurs de frumuseţe (Miss Corpus Christi 1998) şi planurile i-au fost date peste cap. S-a mutat la Los Angeles, pentru a-şi incerca norocul in actorie. Şi a reuşit. După căteva roluri primite prin soap operas, a venit şi consacrarea: Gabrielle Solis din "Neveste disperate". Deşi rolul i se potriveşte mănuşă, Eva se jură că nu are nimic in comun cu personajul jucat. "Nu sunt devoratoare de bărbaţi. Gabrielle este egoistă, manipulativă, materialistă. Eu sunt exact opusul", a subliniat actriţa.

Rolul său de agent secret din "Santinela" a atras atenţia unor nume mari de la Hollywood. Michael Douglas de exemplu o descrie drept o "actriţă grozavă, cu un posterior fantastic". "Ce-şi poate dori mai mult un bărbat", a continuat Douglas, partenerul Evei din "Santinela". Nici Jack Nicholson n-a fost lăsat rece: "Bărbaţii ar trebui să stea deoparte, dacă vor să nu-şi piardă capul".

De curănd, actriţa a terminat filmările pentru "How I Met My Boyfriend’s Dead Fiance", unde interpretează rolul unei fantome care incearcă să-şi impiedice fostul iubit să se indrăgostească din nou. Deşi este considerată o bombă sexy, Eva abia aşteaptă să se aşeze la casa ei. "Prefer să am o familie, decăt să căştig un Oscar", declară ea sus şi tare. De altfel, la 7 iulie, se va căsători la Paris, cu logodnicul său, baschetbalistul de origine franceză Tony Parker. Este pentru a doua oară cănd Eva imbracă rochia de mireasă. Ea s-a căsătorit in 2001, cu actorul Tyler Christopher, insă relaţia lor n-a durat mai mult de un an. Divorţul a fost finalizat in 2005.

  • Traducere şi adaptare Adriana V. Păduraru
  • ×
    Subiecte în articol: arte insă bărbat bărbaţii