x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale "Frumoasa din Pădurea Adormită" se trezeşte la Bucureşti!

"Frumoasa din Pădurea Adormită" se trezeşte la Bucureşti!

25 Mai 2010   •   00:00

Dedicaţia, talentul şi experienţa absolut evidente ale balerinilor Teatrului de Operă şi Balet din Kiev au făcut ca interpretarea din 24 mai a spectacolului "Frumoasa din Pădurea Adormită" să ofere o experienţă minunată publicului timişorean, adunat în număr mare la Sala Capitol.

Intriga celebrului basm creat încă din secolul al XVII-lea ­ povestea tristă, dar cu final fericit a prinţesei Aurora ­, transpusă în paşi graţioşi de balet, a ţinut cu sufletul la gură întreaga sală, care a răsuflat uşurată la sărutul dătător de viaţă al prinţului şi a aplaudat show-ul incontestabil al celebrilor balerini.

Teatrul de Operă şi Balet din Kiev nu va părăsi însă ţara noastră după reprezentaţia de aseară, ei urmând să mai susţină şi alte spectacole ce fac parte dintr-un turneu de excepţie ce va mai avea loc la Cluj ­ Casa de Cultură a Sindicatelor (25 mai), Constanţa ­ Casa de Cultură a Studenţilor (27 mai), Galaţi ­ Teatrul Liric "Nae Leonard" (28 mai), Târgu Mureş ­ Palatul Culturii (29 mai).  Agenţia Vreau Bilet va oferi acest spectacol şi publicului bucureştean iubitor al artei baletului la 26 mai, începând cu ora 19:00. În funcţie de categoria de loc, biletul costă între 35 lei şi 120 lei.

×
Subiecte în articol: arte