x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Grilă nouă la Euforia TV

Grilă nouă la Euforia TV

de Jurnalul National    |    01 Feb 2008   •   00:00

Euforia TV lansează noua grila de primăvară. Pentru că tot e luna februarie şi se apropie Valentine’s Day, la Euforia TV reîncepe emisiunea “Te cuceresc cu un cadou” (vinerea, ora 20:00).

Euforia TV lansează noua grila de primăvară. Pentru că tot e luna februarie şi se apropie Valentine’s Day, la Euforia TV reîncepe emisiunea “Te cuceresc cu un cadou” (vinerea, ora 20:00). De această dată Bogdan Marcu va fi însoţit în căutarea cuplurilor ideale de Ana Cristina Călin, o nouă vedetă a postului. Amândoi studenţi la actorie, deci obişnuiţi cu camerele de filmat, Bogdan şi Cristina vor însoţi echipele de băieţi şi fete la cumpărături pe tot parcursul emisiunii. Pentru cei care au nevoie de sfaturi în ceea ce priveşte cucerirea unei fete, în fiecare joi, de la ora 23:00. Euforia TV a pregătit ghidul pentru bărbaţi “Cum se cuceresc femeile”. Din 2 februarie, în fiecare sâmbată, în prime-time, Euforia TV îţi oferă emisiunea “Cupluri celebre”. Dacă te-ai întrebat vreodată ce i-a adus împreună pe Brad şi pe Angelia, pe Ashton şi pe Demi sau dacă între Tom Cruise şi Katie a fost dragoste la prima vedere, ei bine această emisiune este cheia răspunsurilor tale, analizând foarte atent cuplurile celebre de la Hollywood.

 

Se pare că unii şi-au găsit sufletul pereche, iar alţii încă şi-l mai caută. Rita Mureşan este o femeie frumoasă, este deşteaptă şi are mult succes în carieră, numai că nu şi-a întâlnit încă alesul. Nu vor puţin de 12 bărbaţi de invidiat, burlaci, frumoşi şi bogaţi se vor lupta pentru inima unei femei superbe. “Alegerea Ritei”, din 1 martie, sâmbăta în prime-time, numai la Euforia TV. Te-ai măritat şi ai deja un copil, atunci sigur ai nevoie de sfaturi despre cum să-ţi creşti mai bine copilul. “De-a mama şi de-a tata” (din 15 februarie, vineri şi sâmbătă, ora 19:00) este un ghid pentru toţi părinţii, prezentat de Liliana Ştefan, iubita lui Dan Bitman şi mamă a trei copii.

Geta Voinea revine cu un nou sezon al show-ului “Geta Voinea Hair&Style” (din 2 martie, în fiecare duminică de la ora 21:30). Iar dacă eşti o femeie frumoasă şi vrei să ajungi celebră, atunci ţi se va potrivi emisiunea “Star pentru o zi” (din 2 februarie, în fiecare sâmbătă, ora 20:30).

De asemenea, începând cu 4 februarie, de luni până vineri la ora 18:00, Euforia TV prezintă un serial celebru “Melrose Place.

×
Subiecte în articol: arte euforia