x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale HBO - Petrecere ca-n filme!

HBO - Petrecere ca-n filme!

de Jurnalul National    |    02 Feb 2008   •   00:00
HBO - Petrecere ca-n filme!

Peste 450 de persoane au fost prezente joi seară sub cupola de la World Trade Plaza, pentru a sărbători împreună zece ani de HBO.



Peste 450 de persoane au fost prezente joi seară sub cupola de la World Trade Plaza, pentru a sărbători împreună zece ani de HBO.

Sub conceptul "HBO te invită să petreci pe platoul de filmare!", oaspeţii au fost invitaţi să se simtă bină într-un cadru... ca-n filme. Decorul party-ului consta, de fapt, din mai multe cadre de filme: Manhattanul lui Superman, decorurile exotice ale Caraibelor (cu tot cu căpitanul Jack Sparrow), maşina tăiată în două din Pulp Fiction, o staţie de metrou părăsită din Matrix (conectată bineînţeles la telefon), un bar mexican etc.


Printre invitaţi îi puteai descoperi pe regizorul Cristian Mungiu, realizatorul tv Andrei Gheorghe, Tudor Caranfil – criticul şi Nae Caranfil – regizorul, Ioan Gyuri Pascu, Geanina Corondan.


Surprinşi de elementele inedite, petrecăreţii au plecat acasă cu fotografii alături de personajele preferate din filmele HBO: Zorro, Superman, Neo sau Blonda de la Drept. Mai mult decât atât, decorurile amenajate în sala de petrecere au oferit participanţilor ocazia unei aventuri incitante dincolo de spaţiu şi de timp: dintr-o staţie de metrou clădită special pentru acest eveniment, cei prezenţi au putut evada in no time pe o faleză din New York şi au putut bea apoi tequilla într-un bar mexican autentic.

×
Subiecte în articol: arte