x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

de Jurnalul National    |    14 Ian 2008   •   00:00

14 ianuarie 2008



PREMIERÅ. Astăzi, la Facultatea de Litere a Universităţii din Bucureşti, Aurel Storin îşi va susţine public teza de doctorat "Teatrul românesc de revistă. Dimensiunea literară". Pentru prima oară în istoria sa de 135 de ani, revista românească intră la Universitate. "Nu cred că teatrul românesc de revistă a visat vreodată să se afle în atenţia plină de rigoare şi de subtilă competenţă a atâtor eminenţi profesori universitari, care vor constitui comisia de doctorat a tezei mele", mărturiseşte poetul Aurel Storin. (R. Vintilă)


SURPRIZE, SURPRIZE. După aproape o lună de la naşterea micuţei Ana Violeta, Andreea Marin-Bănică (foto) a apărut din nou într-un loc public. Vedeta a fost prezentă la un restaurant din Capitală, pentru a înmâna cei 160.000 RON Gabrielei Ecobici, câştigătoarea concursului anual organizat de Reader’s Digest. "Asta e cea mai bună parte din meseria mea – pot să fac oameni fericiţi. Asta m-a şi determinat să ies azi din casă, să mă despart câteva ore de fetiţa mea", a spus proaspăta mămică. (C.S.)


CONCURS. Societatea Română de Televiziune a scos la concurs postul de director al Departamentului ştiri, ocupat interimar până la 31 ianuarie de Mădălina Rădulescu. TVR a postat pe site-ul propriu anunţul de scoatere la concurs a postului de director al Departamentului ştiri, informează Mediafax. Pe lângă alte condiţii, candidaţii trebuie să prezinte la înscriere un proiect managerial cu tema "Organizarea şi funcţionarea Departamentului ştiri". (R. Vintilă)


HAPPY HOUR REVINE. În prima ediţie a show-ului de la Pro TV, care începe azi, telespectatorii vor putea vedea în premieră imagini cu Laura Cosoi şi Smiley. Tot azi, Măruţă prezintă o serie de "oameni celebri", de la Ion Iliescu şi Emil Constantinescu la Marius Moga. Este vorba despre oameni necunoscuţi, care poartă numele unor celebrităţi. Ei vor povesti cât de greu sau amuzant este să ai un astfel de nume şi totuşi să nu fii vedetă, cât de nostim este să fii pensionarul Marius Moga, avocatul Emil Constantinescu sau taximetristul Ion Iliescu. (C.S.)

×
Subiecte în articol: arte