x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

de Jurnalul National    |    18 Ian 2008   •   00:00

Matinal la Antena 1. Răzvan şi Dani, vedetele cel mai recent sosite în echipa Antenei 1, s-au întors de curând din Austria, unde au fost atât ca să schieze, c&a

Matinal la Antena 1. Răzvan şi Dani, vedetele cel mai recent sosite în echipa Antenei 1, s-au întors de curând din Austria, unde au fost atât ca să schieze, cât şi ca să meargă la cumpărături. “Am întâlnit şi vedete acolo, dar nu spunem cine din următorul motiv: când ele vor începe să apară prin reviste şi să spună că şi-au cumpărat genţi de firmă şi haine de mii de euro, noi o să scoatem la iveală pozele pe care le-am făcut cu preţul real al produselor şi vom spune şi magazinele din care le-au cumpărat”, avertizează Dani. Cei doi vor intra “pe sticlă” începând de la 1 februarie, în fiecare dimineaţă de la 8:00, de luni până vineri, în show-ul matinal intitulat “Neatza cu Răzvan şi Dani”. (O.M.B.)

 

Amånare. Premiera filmului “Supravieţuitorul”, care ar fi trebuit să aibă loc la 1 februarie, s-a amânat pentru luna martie din cauza problemelor de sănătate ale regizorului Sergiu Nicolaescu, care este încă internat la Spitalul Elias, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală. Deşi starea lui Nicolaescu este bună, nu se ştie când va fi externat. Este a doua oară când se amână premiera filmului. Prima dată a fost anunţată pentru sfârşitul lui 2007. Cel mai recent film al lui Sergiu Nicolaescu, “Supravieţuitorul”, continuă seria începută în anii ’70 despre Comisarul Moldovan. (O.M.B.)

 

CNA. Consiliul Naţional al Audiovizualului a hotărât ieri notificarea postului AXN, a Ofcom-ului, principalul for de reglementare în domeniul audiovizual din Marea Britanie, şi a Comisiei Europene cu privire la conţinutul violent al desenelor animate “Suicidal squirrels/ Veveriţe sinucigaşe”. De asemenea, membrii Consiliului au decis trimiterea unei recomandări către toţi furnizorii de televiziune prin cablu de a scoate AXN din pachetul de bază, în cazul în care postul mai încalcă prevederile legislaţiei audiovizuale. (A.V.)

×
Subiecte în articol: arte