x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

de Jurnalul National    |    21 Ian 2008   •   00:00

Happy Hour. Rona Hartner vine astăzi  la emisiunea “Happy Hour”, difuzată la Pro TV, începând cu ora 17:45, însoţit&a

Happy Hour. Rona Hartner vine astăzi  la emisiunea “Happy Hour”, difuzată la Pro TV, începând cu ora 17:45, însoţită de bebeluşul său de numai câteva săptămâni. Stabilită din 1997 în Franţa, Rona revine la Bucureşti special pentru a fi prezentă în studioul lui Măruţă şi pentru a vorbi, în exclusivitate, despre maternitate şi proiectele în care este implicată.

 

Llosa, spitalizat. Scriitorul peruan Mario Vargas Llosa a fost internat într-o clinică din Lima, în noaptea de vineri spre sâmbătă, din cauza unor probleme cardiace, rămânând în unitatea respectivă timp de câteva ore. Scriitorul, în vârstă de 71 de ani, a părăsit sâmbătă dimineaţa clinica San Pablo din Lima, însoţit de familie.

 

Top Londra. Săptămâna aceasta revista Săptămâna financiară apare cu un nou ghid turistic DK: “Londra”. “London is London”, zic nu doar englezii, ci şi toţi cei care ne urmează sfaturile în tulburătoare capitală a Marii Britanii. De la Westminster Abbey, Turnul Londrei, Parlamentul britanic, farmecul Tamisei, până la Hyde Park şi ispititoarele cluburi de noapte londoneze, totul este aici, în acest volum.

×
Subiecte în articol: arte