x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

de Jurnalul National    |    28 Ian 2008   •   00:00
Info

28 ianuarie 2008: Astazi, Sap­ta­ma­na Financiara lanseaza o noua pro­vocare: “Filiera elvetiana”, unul din cele mai bune romane de spionaj scrise vreodata

SPIONAJ. Astazi, Sap­ta­ma­na Financiara lanseaza o noua pro­vocare: “Filiera elvetiana”, unul din cele mai bune romane de spionaj scrise vreodata, din care pu­teti afla cum au incercat elvetienii sa saboteze proiectul bombei ato­mice a nazistilor. Autorul, Paul Erdman, spune ca romanul este bazat in mare masura pe evenimente istorice si de aceea o mare parte dintre personaje sunt reale.

 

FEMEIA CONDUCE. Bianca Brad este o femeie frumoasa, fosta “Regina a frumusetii”, o persoana placuta, vesela, naturala. Cu toate acestea, ea a suferit de curand o tragedie. Insarcinata in opt luni, Bianca a pierdut copilul si nici macar nu a avut ocazia sa-l inmormanteze, pentru ca religia nu-i permite. In aceasta seara, in direct la Euforia TV, in cadrul emisiunii “Femeia conduce”, Bianca va dezvalui intreaga poveste. Ea va fi incurajata de psihologi, psihotera­pe­uti, preoti si medici specializati care vor fi si ei invitati in emisiunea Corinei Danila.

 

CONCERT DEMIS ROUSSOS. Kompas Events anunta un nou eveniment pe care il va organiza la 10 mai in Bucuresti: Demis Roussos (foto) 40 years of music, Live in Romania. Dupa concertul De/Vi­sion (din decembrie) si Alpha­vile (in aprilie), organizatorii se pre­ga­tesc pentru al treilea show, mai ales ca in 2008 Roussos celebreaza 40 de ani de cariera, avand programat un turneu in ju­rul lumii, care a inceput in Franta, la 8 ianuarie. “Forever and Ever”, “Goodbye, My Love, Goodbye”, “Lovely Lady of Arcadia”, “We Shall Dan­ce” etc. vor putea fi ascultate live si de publicul din Romania. (A.R.)

×
Subiecte în articol: arte