x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

de Jurnalul National    |    06 Feb 2008   •   00:00
Info

6 februarie 2008: Steven Seagal a părăsit sâmbătă România, după cele câteva săptă­mâ­ni în care a filmat pe platourile studiourilor Castel Film pentru producţia “Last Night‘‘, din distribuţia căreia face parte şi actorul Claudiu Bleonţ.

ÎNCĂ UN FILM. Steven Seagal (foto) a părăsit sâmbătă România, după cele câteva săptă­mâ­ni în care a filmat pe platourile studiourilor Castel Film pentru producţia “Last Night‘‘, din distribuţia căreia face parte şi actorul Claudiu Bleonţ. În ultimii ani, sta­rul american a filmat nu mai pu­ţin de cinci pelicule la noi în ţa­ră (“Last Night‘‘, “Flight of Fu­ry‘‘, “Attack Force‘‘, “Shadow Man‘‘, “Black Dawn‘‘), iar numă­rătoarea nu se opreşte aici. Seagal revine în România în luna martie, pentru a începe lucrul la o nouă producţie, tot la Castel Film. (O.M.B.)

 

AUDIENŢĂ-RECORD. Super Bowl, finala campionatului de fotbal american şi unul dintre cele mai urmărite evenimente din SUA, a atras duminică o audienţă de 97,5 milioane de telespectatori, aceasta fiind cea mai mare audien­ţă din istoria Super Bowl şi a doua cea mai bună audienţă ob­ţi­nută vreodată de o emisiune di­fuzată în Statele Unite. Postul de te­leviziu­ne Fox a atras, în total, 225 de milioane venituri din pu­blicitatea de la Super Bowl, posturile tv operate şi deţinute de Fox primind şi ele circa 35 de milioane de dolari de pe urma evenimentului, în condiţiile în care advertiserii au plătit în jur de 2,7 milioane de euro pentru difuzarea unui spot cu durata de 30 de secunde. (C.S.)

×
Subiecte în articol: arte