x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info Cultură/Mass-media 21 decembrie 2007

Info Cultură/Mass-media 21 decembrie 2007

de Jurnalul National    |    21 Dec 2007   •   00:00

Consiliul Naţional al Audiovizualului a acordat ieri licenţe audiovizuale pentru două televiziuni tematice, Partener TV, un post adresat minorităţilor din Romănia, şi Brava TV, un canal cu profil gastronomic.

CNA. Consiliul Naţional al Audiovizualului a acordat ieri licenţe audiovizuale pentru două televiziuni tematice, Partener TV, un post adresat minorităţilor din Romănia, şi Brava TV, un canal cu profil gastronomic. Partener TV, deţinut de Ionuţ Ingustu (50%) şi Angela Ingustu (50%), urmează să emită din februarie 2008. Valoarea totală a investiţiei este de un milion de euro. Grila de programe a Brava TV va cuprinde emisiuni despre vinuri, brănzeturi, detalii despre meniurile bucătăriilor internaţionale, dar şi documentare şi programe educative. Televiziunea este deţinută de Raluca Neagu (48%) şi Valentin Neagu (52%). In altă ordine de idei, preşedintele CNA, Răsvan Popescu, a declarat că pentru anul 2008 Consiliul doreşte monitorizarea exprimării corecte in limba romănă la radio şi tv şi o nouă campanie privind alimentaţia sănătoasă. (A.V.)

TVR. Preşedintele-director general al SRTv, Alexandru Sassu (foto), a declarat că intenţionează să organizeze un concurs pentru postul de director al Departamentului Ştiri din TVR, ocupat interimar, in prezent, de Mădălina Rădulescu, informează Mediafax. Potrivit lui Sassu, acest concurs ar urma să fie organizat la inceputul anului viitor, cel mai probabil in ianuarie. De asemenea, preşedintele-director general al SRTv a spus că Rodica Culcer va coordona in continuare Direcţia Emisiuni Informative şi Sport şi că la Departamentul Sport, condus de Ioan Todan, nu se va produce nici o schimbare. (I.R.)

Â

ELECTRONIC & DANCE. Creamfields, unul dintre cele mai importante festivaluri din lume de muzică electronică şi dance, va fi organizat pentru prima dată in Romănia in 2008, anunţă DMB Records, promotorul festivalului, citat de Rompres. Festivalul se desfăşoară intr-o singură zi, cu nu mai puţin de 16 ore de muzică, in prezenţa celor mai cunoscuţi DJ de muzică electronică.

Printre numele mari care au mai participat la festival se numără Placebo, Faithless, Pet Shop Boys, Chemical Brothers, Deep Dish, Paul van Dyk şi alţii. (Ionuţ Răduică)

×
Subiecte în articol: arte