x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Insolubila trilemă

Insolubila trilemă

de Luiza Moldovan    |    17 Ian 2009   •   00:00

Leoaica87: Bună, fetelor, am şi eu o întrebare pe forum: dacă eu sunt Leu şi el e Peşti e bine? Vom avea parte de o relaţie de durată? C-am citit că nu e bine, că eu sunt foarte dură şi încăpăţânată :D şi el e mormoloc :P. Uf, nu ştiu ce să mă mai fac. Aştept răspunsurile voastre şi vă mulţumesc anticipat pentru fiecare sfat. Nu ştiu ce m-aş face fără voi, prietenele mele necunoscute de pe forum, care sunteţi atât de drăguţe mereu şi daţi cele mai bune sfaturi, oricând vă cere oricine. Precizez că el e foarte drăguţ.



Beautiful_tigress: Îţi mulţumesc c-ai deschis acest topic delicat. Nu-ţi ascund că eu însămi am trecut printr-o întâmplare la fel de oribilă ca a ta. Eu, fiind leoaică tânără iubirea şi el, un mormoloc care abia scotea cinci vorbe. Fată. Nu e de glumit cu ăştia. Eu personal zic să te gândeşti serios să întrerupi orice relaţie cu el, mai ales dacă are luna în Taur. Am ieşit eu cu unul odată care avea luna în Taur, băi, deci nu mai vreau să aud de ăştia. Sfatul meu: fă-i o astrogramă cât mai repede cu putinţă, află unde are nordul-nord şi unde are nordul-est. E foarte important. Află, de asemenea, poziţia lui Chiron la momentul naşterii lui. Dacă are Chiron în Săgetător, mai aveţi o şansă, dacă nu, FUGI!!!!! Sfatul meu. A! Vezi să nu mai spui la nimeni ce vorbim noi aici. Ştii, oamenii sunt atât de retrograzi, încât cred că dacă te iei după zodii spun că eşti cu capu’. Ei sunt cu capu’, nu noi. Luv!

Dark_lady: Fetelor, voi v-aţi tâmpit de cap! Vă spun EU că dacă are Chiron în Săgetător e de rău. Fugiţi cât puteţi de ăştia cu Chiron în Săgetător! Doaaaaamne, multă lume tristă!

Beautiful_tigress: Ba tu eşti! Stop verde natural!

Dark_lady: Nici nu mă mai obosesc să-ţi răspund, eşti extraordinar de proastă.

Beautiful_tigress: Păi, oricum mi-ai răspuns :D.

Dark_lady: Fată, deci nu mai rezist. În primul rând că ne-am îndepărtat de topic. Nu vezi că noi ne certăm aici în loc să-i răspundem lu’ Leoaica87?

B_t: Păi, nu vezi că nu mai răspunde? Hai mai bine să ne-mprietenim şi să postăm un alt topic. Eu am o mare dilemă. Nu ştiu ce-o fi mai indicat să purtăm: chiloţi tanga sau boxeri? Sau poate budigăi? Cine-mi răspunde şi mie la această insolvabilă trilemă?
 
D_l: Iar ai demonstrat că eşti proastă. Se spune "insolubil". Nu "insolvabil".

×
Subiecte în articol: arte