x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale La Operetă, părinţii sunt în sală, iar copiii în curtea Micului Prinţ

La Operetă, părinţii sunt în sală, iar copiii în curtea Micului Prinţ

04 Iun 2010   •   00:00

Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian" invită, sâmbătă, publicul de orice vârstă la o seară magică la "Curtea Micului Prinţ", începând cu ora 18:30. Dacă părinţii vor putea urmări în sală opereta "Voievodul ţiganilor", în regia lui Răzvan Ioan Dincă - o montare inovatoare din repertoriul actual al TNO, copiii lor vor putea învăţa o mulţime de lucruri alături de Zâna care predă la şcoala Micului Prinţ.
Ei chiar se vor lua la întrecere: la hărnicie şi curaj. Vor fi numere de coregrafie şi lecţii de desen, dar şi momente de mimă şi cu marionete. Se vor juca de-a teatrul cu ajutoarele Zânei. Copiii vor învăţa să facă coroane din hârtie colorată şi păpuşi năstruşnice.
Coordonatoarea programului artistic este Mioara Ifrim, actriţă la Operetă, iar echipa "de poveste" o completează studenţi ai Facultăţii de Teatru de la UNATC.
Accesul în incinta Studioului pentru Copii se va face cu 30 de minute înaintea începerii spectacolului, în baza prezentării biletului pentru spectacol (părinte), a biletului special pentru copil şi a unei declaraţii semnate, care urmează sa fie pusă la dispoziţia părinţilor de personalul Studioului.
Biletele pentru copii, emise de teatru, sunt disponibile doar prin rezervare telefonică sau e-mail. În baza acestor rezervări, biletele se vor putea achiziţiona de la casa de bilete a teatrului în seara evenimentului. Preţul unui bilet pentru copii este de 21 de lei.
Pentru rezervări de bilete, poate fi contactată Maria Borteanu, e-mail: maria.borteanu@opereta.ro, tel: 0758 111 282.

×
Subiecte în articol: arte