x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Lenny vrea să se recăsătorească

Lenny vrea să se recăsătorească

de Alex Revenco    |    08 Feb 2008   •   00:00
Lenny vrea să se recăsătorească

ALEGERE ● E singur şi de trei ani se tot abţine
Pentru spectacolul pe care Lenny Kravitz îl va susţine pe Stadionul Cotroceni, la 26 iulie, biletele s-au pus în vânzare de luna trecută şi costă 70, 95, 130, 200, 350 de lei, în funcţie de poziţia pe stadion. VIDEO


ALEGERE ● E singur şi de trei ani se tot abţine
Pentru spectacolul pe care Lenny Kravitz îl va susţine pe Stadionul Cotroceni, la 26 iulie, biletele s-au pus în vânzare de luna trecută şi costă 70, 95, 130, 200, 350 de lei, în funcţie de poziţia pe stadion.


În vârstă de 43 de ani, Lenny Kravitz povesteşte într-un interviu recent despre felul în care tatăl său i-a influenţat viaţa. "Tatăl meu a rănit-o pe mama foarte mult din punct de vedere emoţional, din cauza numeroaselor aventuri pe care le-a avut de-a lungul căsniciei lor. Mi-a fost foarte greu să văd toate lucrurile astea, copil fiind. După ce am împlinit 15 ani, am plecat de acasă tocmai din cauza tatălui meu."


Deşi susţine că îi este foarte greu să rămână fidel unei singure femei, starul american nu exclude posibilitatea unei noi căsătorii. "Am avut probleme când trebuia să fiu fidel femeilor şi am avut mult de furcă din pricina asta. Multe dintre relaţiile mele s-au încheiat tocmai din pricina infidelităţii", susţine artistul, care a avut relaţii cu numeroase femei frumoase şi celebre, printre care: Natalie Imbruglia, Kylie Minogue, Nicole Kidman şi Penelope Cruz. Kravitz a fost căsătorit timp de şase ani cu Lisa Bonet, din relaţia lor rezultând primul şi singurul (momentan) copil: Zoe, o fată în vârstă de 19 ani. În ciuda problemelor din copilărie, Lenny s-a împăcat cu tatăl său chiar înainte de 2005, când s-a stins, bolnav de leucemie. "Relaţia noastră s-a ameliorat cu puţin timp înainte de a muri. Sunt recunoscător pentru faptul că am apucat să ne împăcăm."


De curând, Lenny a anunţat că de trei ani este singur şi susţine că nu va mai avea relaţii cu nici o femeie până când se va recăsători. "Este o promisiune pe care mi-am făcut-o mie însumi, până mă voi căsători din nou. Am ajuns în situaţia în care aştept de la o femeie mai mult decât un trup frumos, este vorba despre minte şi suflet. De obicei, aceste aşteptări le sperie pe femei, dar aşa stau lucrurile. Privesc viaţa în ansamblu."


Surpriză

Show-ul Lenny Kravitz de la Bucureşti, organizat de Emag!c Entertainment, face parte din turneul de promovare a noului album, "It Is Time For A Love Revolution". Ţinând cont că se apropie "Ziua îndrăgostiţilor", organizatorii au pregătit fanilor o surpriză. Primele 1.000 de comenzi "în cuplu" pe site-ul www.myticket.ro vor fi livrate fără costuri adiţionale de expediere. Oferta e valabilă până la 14 februarie sau până la epuizarea celor 2.000 de bilete!
 
 

 I'll be waiting

×
Subiecte în articol: culture club lenny