x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Mihaela, premiata pentru o intentie

Mihaela, premiata pentru o intentie

03 Feb 2005   •   00:00

CULTURA/MASS-MEDIA
INEDIT - Schimb de diplome la Premiile VIP Intrata in al saselea an de existenta, festivitatea decernarii Premiilor revistei VIP a adunat in Sala ronda a Hotelului Intercontinental foarte multe vedete. De departe, Mihaela Radulescu a fost atractia serii.
CRISTINA OLOGEANU, MIRUNA MIHALCEA

RECUNOSTINTA. O data cu donarea diplomei pe care a primit-o, Mihaela i-a multumit mentorului sau, Mihai Tatulici
Prima editie a anului 2005 a Premiilor revistei VIP a adus, miercuri seara, pe aceeasi scena premianti precum Mihaela Radulescu, Mihai Tatulici, Robert Turcescu si Mircea Cartarescu. La festivitate ar fi trebuit sa urce pe scena sa isi ridice "Premiul de excelenta" si regizorul Catalin Mitulescu. Insa acesta nu a participat la eveniment dintr-un motiv foarte simplu: nu s-a intors din America, unde proiectul sau "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii" s-a numarat printre cele patru premiante la Festivalul Sundance/NHK. Drept pentru care Andreea Mitulescu, sotia sa, a fost cea care a ridicat premiul decernat de VIP.

ATRACTIE. Printre personalitatile autohtone care au semnat condica de prezenta la eveniment s-au numarat Ducu Bertzi, Mircea Vintila, Octavian Ursulescu, Aurora Liiceanu, Dan Chisu, Iurie Darie, Anca Pandrea, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Catalin Botezatu, Eli Laslean, Romanita Iovan, George Ivascu, Daciana Sarbu, Ludovic Orban, Catalin Maruta. Dar, de departe, prezentatoarea "Duminicii in familie" de la Antena 1 a fost cea care a captat toata atentia. De cum a aparut in sala, desi impartirea premiilor incepuse de ceva vreme, Mihaela Radulescu a fost asaltata de toti fotografii, iar privirile celor din sala s-au intors spre intrare. Figura s-a repetat si dupa ce Mihaela si-a primit diploma si a pornit spre iesirea din sala.

CU IMPRUMUT. Vedeta Antenei 1 a primit miercuri seara Premiul special pentru intentia sa de a infia unul dintre copiii ramasi orfani in urma tragediei din Asia. Si, pentru ca Mihaela a facut publica dorinta sa in cadrul emisiunii lui Mihai Tatulici, ea a considerat ca lucrul cel mai potrivit ar fi sa ii dea diploma ei omului de televiziune. Dar numai cu imprumut. "Am luat decizia sa pun diploma la pastrare in mainile lui Mihai Tatulici, asta si pentru ca am simtit nevoia si nu am apucat, pana acum, sa ii multumesc ca el m-a introdus in ale televiziunii. Ideea mi-a venit pe loc. Am oscilat intre Mircea Cartarescu - pe care il admir foarte mult - si Mihai Tatulici." Pentru ca o adoptie internationala se va putea realiza in cel putin un an, cel mult niciodata, Mihaela intentioneaza sa lase diploma in custodia mentorului sau pana ce va aduce acasa copilul mult dorit si apoi aceasta va sta postata pe unul dintre peretii camerei acestuia. Sau, mai bine zis, acesteia, pentru ca Mihaela doreste sa infieze o fetita.

O CARICATURA PENTRU MIHAELA RADULESCU
Pe langa diploma pentru Premiul Special, Mihaela Radulescu (foto) a mai primit din partea organizatorilor o caricatura realizata de Ovidiu Stanciu. Vedeta a fost desenata purtand un costum traditional tailandez specific zeitei fertilitatii. "Caricatura seamana foarte tare cu mine, ceea ce mi se pare important", a afirmat Mihaela, referindu-se, desigur, la asemanarea dintre chipul ei si cel din caricatura. Acesta nu este primul cadou primit de la revista VIP.
×
Subiecte în articol: arte mihaela