x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Noaptea Galeriilor la Param Pam Pam

Noaptea Galeriilor la Param Pam Pam

11 Iun 2010   •   00:00

În seara de 11 iunie, cu ocazia Nopţii Galeriilor, va avea loc prelansarea celui mai mare spaţiu independent de expunere de artă contemporană din Bucureşti – Atelierul de Producţie/Param Pam Pam. Spaţiu alternativ pentru idei şi proiecte creative, atelierul e un concept inspirat de spaţiile expoziţionale industriale din Berlin.



Evenimentul va include vernisajul Expoziţiei "Bucurii din Profeţii", a lui Irlo, unul dintre cei mai bine cotaţi street artişti din România. Este prima expoziţie personală semnată de Irlo şi include o combinaţie de lucrări pe pânze de dimensiuni mari, lucrări pe suporturi reciclate industriale şi pe pereţii galeriei, o instalaţie de dimensiuni mari şi un performance live. Atmosfera va fi animată de doi DJ underground veniţi de la Cluj şi din Germania, special pentru eveniment.

Mix între o galerie neconvenţională şi un spaţiu pentru evenimente, Atelierul de Producţie/Param Pam Pam ocupă aproximativ 2.000 de metri pătraţi din fostul atelier de filatură al Fabricii Industria Bumbacului. Neinaugurat încă oficial, spaţiul se întinde pe două etaje, are vedere spre malul Dâmboviţei şi poate găzdui evenimente şi proiecte culturale pe tot parcursul anului.

×
Subiecte în articol: arte