x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Pictorul-fotograf

Pictorul-fotograf

29 Apr 2010   •   00:00

Fotograful Zoltan Lorencz pregăteşte cea de-a doua expoziţie personală de pictură. "Historia de una pasion" va avea vernisajul pe 6 mai, la World Trade Center - Hotel Pullman, într-un cadru restrâns şi exclusivist. Cele 12 tablouri sunt inspirate din viaţa şi istoria personală, de femeile din viaţa lui şi de muzica lui Julio Iglesias şi vor rămâne expuse în perioada 6 mai-6 iunie.

Preferat de vedete în calitate de fotograf, Zoltan Lorencz a colaborat cu majoritatea publicaţiilor pentru realizarea de pictoriale şi coperte. Prima sa expoziţie de autor a fost de fotografie, vernisajul deschizând Premiile APTR 2003.

În 2007, îşi prezintă latura de pictor, după ani de studiu şi muncă. Una dintre lucrările sale ocupă un loc de cinste în reşedinţa lui Julio Iglesias. "Zoltan Lorencz se adapă din cultura spaniolă pentru a exprima înţelegerea proprie de viaţă şi pentru a-şi povesti istoria personală. Iubeşte cu patima cu care cântă Julio Iglesias. Trăieşte cu curiozitatea şi cutezanţa de a inova ale lui Dali", se arată în comunicatul care anunţă vernisajul. (C.S.)

×
Subiecte în articol: arte