x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Saptamana Financiara il aduce pe Bill Clinton la Bucuresti

Saptamana Financiara il aduce pe Bill Clinton la Bucuresti

08 Apr 2005   •   00:00

Brand Academy si Omnilogic au onoarea sa anunte prezenta fostului presedinte Bill Clinton in cadrul conferintei BeyondBorders 2005, organizata de Saptamana Financiara.

INVITATIE. Bill Clinton va lua parte la conferinta BeyondBorders 2005
Tema conferintei BeyondBorders 2005 este "Branding de tara. Cum se construieste reputatia unei tari". Evenimentul, care marcheaza debutul conferintelor BeyondBorders initiate de Brand Academy in Romania, va avea loc sambata, 21 mai 2005.

"Departe de a fi un simplu act de «chirurgie estetica», branding-ul este un proces de afirmare a propriei identitati, care porneste de la o viziune clara si se construieste pe principii durabile si pevalori sanatoase. Branding-ul de tara inseamna, inainte de toate, consolidarea reputatiei, afirmarea unor valori autentice si crearea de avantaje competitive intr-o serie de domenii precum economie, cultura, educatie", a spus Cristina Preda, presedinte Brand Academy.

"Este o onoare pentru Omnilogic, in calitate de partener, sa poata facilita prezenta, la Bucuresti, a unei personalitati internationale de talia fostului presedinte Clinton, in cadrul primei conferinte BeyondBorders. Prin implicarea noastra in acest eveniment, dorim sa demonstram maturitatea comunitatii de business din Romania, care intelege ca, dincolo de componenta politica a imaginii unei tari, branding-ul se bazeaza, in mare masura, pe nivelul de dezvoltare economica. Credem cu tarie ca unul dintre motoarele acestei dezvoltari este chiar tehnologia", a spus Gabriel Marin, director general Omnilogic. Aceasta conferinta este prima din seria de manifestari anuale reunite sub numele

BeyondBorders, evenimente de referinta pentru zona Europei de Sud-Est. Conferintele BeyondBorders vor aborda cele mai importante subiecte care vizeaza climatul socio-economic al regiunii si vor beneficia de expertiza internationala a unor personalitati de renume din domenii precum economie si afaceri, politica si administratie, stiinta, tehnologie si media.

Exclusivitatea mediatizarii acestui eveniment este detinuta de Saptamana Financiara, Jurnalul National si Antena 1, care va fi singurul post de televiziune prezent la conferinta.

×
Subiecte în articol: arte