x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Sfântul Valentin la Muzeul Satului

Sfântul Valentin la Muzeul Satului

10 Feb 2010   •   00:00

Muzeul Satului "Dimitrie Gusti" din Bucureşti îi invită pe îndrăgostiţi să-i treacă duminică pragul pentru a petrece  Sfântul Valentin în paşi de dans latino sau indian precum şi în ritmuri populare sau R&B.

Vizitatorii nu numai că se vor plimba printre casele vechi, construite după specificul fiecărei zone geografice a ţării, dar vor fi şi "răsfăţaţi" de piese folclorice, musică latino sau Indiană. Ritmurile de cha cha cha, samba, rumba, salsa, vals vor fi aduse de Şcoala Feel the Rhythm, Carmen Pesantez le va oferi îndrăgostiţilor un dans indian devoţional dedicat lui Radha şi Krishna, Wladimir Pesantez va aduce muzica latino-americană, iar ritmurile R&B sunt asigurate de Alin Suceveanu şi Sonny Flame. Momentele de teatru vor fi prezentate de trupa de la IND ART, în timp ce Editura ERC Press va veni cu prezentări de carte.

Oaspeţii vor fi aşteptaţi la muzeu cu turtă dulce, cozonac, ciocolată şi prăjiturele făcute în casă, toate în formă de inimioară, cât şi cu mărţişoare vesele, cu mesaje de Sfântul Valentin.

Cei mai curajoşi dintre îndrăgostiţi se pot înscrie la concursul de declaraţii de dragoste, iar cele mai frumoase vor fi premiate din oră în oră cu cărţi, vin şi cursuri de dans latino-american.

În plus, toţi cei care poartă numele Valentin sau Valentina, precum şi cei născuţi la data de 14 februarie vor avea acces gratuit la muzeu. Amorezii sunt aşteptaţi la Muzeul Satului şi pe 21 februarie, pentru a sărbători şi Dragobetele ­ Ziua îndrăgostiţilor la români. (E.B.)

×
Subiecte în articol: arte