x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Silviu Prigoana, mogulul site-urilor

Silviu Prigoana, mogulul site-urilor

10 Feb 2005   •   00:00

Omul care scoate televiziuni pe banda rulanta, adica Silviu Prigoana, invadeaza si Internetul.

Se pare ca "tatal" Realitatii TV, TV Sport, Etno TV, Taraf TV si Meteo TV vrea sa-si lege numele si de proiecte inedite pe internet. Asa ca si-a creat un site care ii poarta numele. Dar lucrurile nu se opresc aici. Pe acest site, la categoria "familie", descoperim ca Silviu Prigoana inca mai lucreaza la o gramada de alte site-uri.

Pentru strabunici, el va crea site-ul: www.strabunicii.ro, pentru bunicii - www.bunicii.ro, pentru parinti vor fi doua pagini: www.parintii.ro si www.prigoanavasile.ro.

Fratii au si ei cate o pagina, in ordinea numerelor de pe tricou: www.fratii.ro cu"prelungirile": http://www.prigoanadaniel.ro, http://www.prigoanavalentin.ro, http://www.prigoanatitus.ro. Copiii lui Silviu Prigoana se se regasesc si ei pe Net, numai ca, atunci cand a rezervat domeniul, era disponibil cuvantul scris doar cu un singur "I", pentru ca formula corecta de plural se afla in ograda Guvernului.

Asa a aparut www.copi.ro Cum tot omul se gandeste la viitor, si Silviu Prigoana si-a rezervat domeniile www.nepotii.ro si www.stranepotii.ro. Per total, Silviu Prigoana spune ca are rezervate in jur de 1.000 de domenii de Internet, pentru ca, recunoaste el, Internetul este viitorul. (Cristina Harbuz)

×
Subiecte în articol: arte silviu prigoana