x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Slabeste cat ai zice "peste"!

Slabeste cat ai zice "peste"!

07 Feb 2005   •   00:00

LUIZA LUPU - C(RAMPE)
Bun gasit la o noua editie a emisiunii cum sa fim frumosi, barbosi, parosi, slabi, cu dantura perfecta, cum sa dormim mai bine, cum sa gatim excelent si altele. Ramaneti alaturi de noi si, la inchiderea editiei, va vom da raspunsul la una dintre marile intrebari ale existentei dumneavoastra, care stim ca va macina pe dinauntru cum macina... aaa... cum macina: cum sa devenim eterni. Mai mult chiar, echipa noastra de profesionisti se va indura de dumneavoastra si va va spune cum sa zambiti tot timpul, ca tampitii, fara, practic, sa aveti un motiv.

Sa incepem cu acest aparat care face totul, fara ca dumneavoastra sa-i faceti nimic. O vedeti pe proasta asta care curata cartofii cu mana? Care plange ca idioata cand taie ceapa? Mai priviti-o putin si admirati-i buimaceala. Vedeti cum priveste cratita neputincioasa? Hmmm... asta pentru ca n-a descoperit ACEST aparat de taiat ceapa si de curatat cartofii, cu care poti gati sosuri excelente, fara conservanti, atat de sanatosi pentru dumneavoastra. Sunati ACUM si mai primiti si ACEST cutit care nu stim la ce-o sa va trebuiasca de vreme ce aveti ACEST aparat care face totul. Sunati ACUM, ce mai asteptati? Nu mai asteptati nici o secunda si sunati ACUM. N-auzi, fa, proasto? Da, tu, aia care sta aiurea cu telecomanda-n mana! Du-te ACUM la telefon si suna la numarul afisat pe ecran. Nu fi scarba! Ce mai astepti? Bre, da’ stiu ca esti idioata, hai sictir, ca echipa noastra de profesionisti nu mai are ce discuta cu tine! Revenim dupa o scurta pauza publicitara.

"Bun gasit, John, dar ce bine-arati!" "Dar tu, Jane, te-ai cam ingrasat, vaco!" "Dar, John, ma epuizez zilnic in mii si mii de exercitii pentru abdomen, fese, coapse, ca sa nu mai zic ca fac bicepsi, umeri, spate si tot degeaba!" "Asta pentru ca esti proasta si n-ai descoperit ACEASTA centura pe care doar o pui si capeti ACEST abdomen..." "Ca bonus?" "Nu, ca popa."

"Si dumneavoastra, doamna, aratati la fel de jalnic ca Jane? Nu fiti tampita si sunati ACUM la numarul afisat pe ecran. Am zis sunati ACUM si primiti ACEASTA centura care va slabeste cat ai zice peste, ia uite, c-am facut si-o rima. Nu va mai epuizati zilnic in exercitii complicate la sala, unde rad toti prostii de dumneavoastra ca sunteti FOARTE grasa si aratati atAt de naspa. De fapt, toate brutele alea pe care le vedeti la sala isi pun baloane in gantere, ca-n desenele-animate, ca ei se duc acasa si folosesc ACEASTA centura pentru slabit si facut muschi de fier. Ce mai asteptati? Nu v-am spus sa sunati ACUM? Asa! Si daca tot ati demonstrat ca sunteti ATAT de proasta, puneti-va si poza pe Internet, ca sa rada si gura noastra de dumneavoastra, proasto!"

×
Subiecte în articol: arte