x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Superproductiile vin la Antena 1

Superproductiile vin la Antena 1

02 Feb 2005   •   00:00

CULTURA/MASS-MEDIA
FEBRUARIE - "Titanic", "Jurassic Park", "Lista lui Schindler" In februarie, Antena 1 ofera si mai mult spectacol telespectatorilor sai, programand filmele cu cel mai mare succes de casa din toate timpurile, drame exceptionale, filme de aventuri pline de suspans si cele mai indragite comedii.
CRISTIANA STAMATESCU

BLOCKBUSTER. Leonardo DiCaprio si Kate Winslet joaca in filmul cu cele mai mari incasari ale tuturor timpurilor
Trei premii Oscar si incasari pe plan mondial de peste 400 de milioane de dolari, acestea sunt doar cateva dintre atuurile superproductiei "Jurassic Park", regizate de Steven Spielberg, programata de Antena 1 in luna februarie! Nici partea a doua a aventurii cu dinozauri nu lipseste in aceasta luna, "O lume pierduta - Jurassic Park II" fiind nominalizata la un premiu Oscar si avand incasari de peste 615 milioane de dolari in intreaga lume! Cea mai mare superproductie a tuturor timpurilor, "Titanic", adauga si ea stralucire lunii februarie la Antena 1. Cu un buget de 200 de milioane de dolari si incasari de aproape 2 miliarde de dolari, "Titanic-ul" lui James Cameron a obtinut 11 premii Oscar si a doborat toate recordurile de popularitate! "Lista lui Schindler" este un alt titlu de calibru greu care nu lipseste din programul lunii februarie. Drama semnata de Steven Spielberg are un palmares impresionant, care include sapte premii Oscar si trei Globuri de Aur.

SPECTACOL. Lista filmelor spectaculoase e completata de drama politista detinatoare a unei nominalizari al Oscar "Donnie Brasco", cu Al Pacino si Johnny Depp, thriller-ul cu submarine nucleare "Valul ucigas", regizat de Tony Scott, cu Denzel Washington si Gene Hackman, filmul politist cu distributie sclipitoare "Mulholland Falls", cu Nick Nolte, John Malkovich si Melanie Griffith si drama exotica "Africa viselor mele", cu Kim Basinger si Vincent Perez.

ACTIUNE. Aventura si actiunea sunt la ele acasa la Antena 1 si in luna februarie, datorita unor populare productii de gen, printre care "Cei patru muschetari", cu Raquel Welch, Faye Dunaway si Richard Chamberlain, western-ul "Young Guns II", cu Kiefer Sutherland si Christian Slater, "Hercule si regatul disparut", cu indragitul actor Kevin Sorbo, filmele pline de suspans "Nevasta de om bogat", cu Halle Berry, "Abuz de putere", cu Peter Coyote, sau "Camere de inchiriat", cu Melanie Griffith si Michael Keaton.

COMEDIE
Umorul vine in forta la Antena 1! Daca luna februarie a debutat cu celebra comedie romaneasca "B.D. la munte si la mare", ea continua cu o serie de spumoase filme cu Pierre Richard: "Imi sare tandara", "Sunt timid, dar ma tratez", "Nu stiu nimic, dar spun tot". Nici americanii nu se lasa mai prejos si contraataca in forta cu o comedie: "Un mascul extraterestru", cu Annette Bening in rol de pamanteanca sedusa de un extraterestru!
×
Subiecte în articol: arte antena