x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Surprinde-ţi partenerul!

Surprinde-ţi partenerul!

de Luiza Moldovan    |    11 Noi 2008   •   00:00

Vrei să-ţi surprinzi partenerul deoarece toate revistele pentru femei spun că trebuie să faci asta? Vrei să demonstrezi că eşti puternică şi independentă? De foarte multă vreme în relaţia voastră s-a instaurat moartea pasiunii? Lasă că te-nvăţăm noi ce să faci, că tu eşti proastă şi nu te duce mintea.



Vine acasă târziu? În loc să faci crize, întreabă-l dacă a mâncat. Dacă zice că da, spune-i că insişti să guste din noua ta reţetă pe care ai încercat-o numai şi numai pentru el. N-o să te refuze, îţi dai seama, mai ales dacă are culpe. L-ai prins cu ruj pe gulerul cămăşii? Roagă-l frumos s-o dea jos, deoarece eşti extrem de nerăbdătoare s-o speli imediat. Doar ştii bine, din proprie experienţă, ce greu ies petele de ruj de pe textile.

Când îl auzi că potriveşte cheia ca să intre în casă, ia repede o carte din bibliotecă şi apleacă-te peste ea ca şi cum o citeşti de ceva vreme. Ai însă grijă s-o ţii în poziţia corectă, cu literele-n sus. Tip: cele mai multe cărţi au titlul pe prima copertă, aşa că nu-ţi va fi foarte greu să identifici care este începutul şi care sfârşitul.

Dacă te-ntreabă ce citeşti, fii sigură că de fapt nu vrea să te-ntrebe decât "citeşti???". Anunţă-l ironic că "nu", adâncindu-te şi mai mult în lectura cărţii. Nu uita să mai dai şi pagina din când în când. Nu prea des, însă, că pe urmă se prinde. Dacă-ţi sună telefonul, roagă-l să răspundă el, deoarece tu nu te poţi desprinde de lectură. Lectura te-a acaparat şi te ţine strânsă de ea. Îţi garantăm că va fi foaaaarte încântat. O să vezi c-o să umble tiptil prin casă, ca să nu te deranjeze şi o să dea meciul contând pentru Mondiale, pe "mute" tot ca să nu te deranjeze. Deja înregistrezi succese remarcabile.

Sfatul redacţiei: din când în când, bea puţină apă şi apoi freacă-ţi fruntea prelung, în timp ce simulezi că te gândeşti la ceea ce citeşti. Apoi, ca şi cum ai fi găsit răspunsul la întrebare, uită-te la el cu o privire veselă şi reapucă-te de citit. Fă-te că reciteşti anumite pasaje, ca să laşi impresia că te preocupă foarte mult şi că nu poţi să treci aşa, ca vodă prin lobodă, peste ceea ce citeşti. Iubitul tău va fi foarte încântat să remarce această osteneală. Câteodată, exhibă-ţi neliniştile metafizice, de intelectual în devenire, cu un "bineînţeles, cum de nu m-am gândit la asta???" şi dezbate problema cu iubitul tău. Cum nu va şti să răspundă provocărilor tale intelectuale, uită-te la el cu scârbă. Ca să-l surprinzi definitiv, oftează ca şi cum ai fi o neînţeleasă. Succes!

×
Subiecte în articol: arte