x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Tele sapte a be ce sau ce are el cu karma mea

Tele sapte a be ce sau ce are el cu karma mea

24 Ian 2005   •   00:00

LUIZA LUPU - C(RAMPE)
De fiecare data cand trec peste Tele sapte a be ce, dar ab-so-lut de fiecare data cand fac chestia asta e in derulare o caseta cu muzica. Mereu aceeasi si nu stiu, cred ca asta e in karma mea, de fiecare data cand ma nimeresc pe canalul asta, nu doar ca dau peste aceeasi melodie, dar dau peste aceeasi melodie, in acelasi moment al ei. Poate cineva sa-mi spuna ce e asta? Spuneti-mi, am capacitati extrasenzoriale? De unde stiu eu ca pe Tele sapte se da melodia aia, ca sa m-apuc sa butonez telecomanda?

Daca ma gandesc mai bine, imi dau seama ca ma cuprinde si o oarecare neliniste, un zbucium, asa, pe care altfel nu pot sa mi-l explic. Mda... cu cat ma gandesc mai bine, cu atat mai mult imi dau seama ca am o relatie deosebita cu Tele sapte a be ce. Lucrul asta este evident.

Sau, poate, sa zic ca am ceva cu fetele alea de la Etnic. Adica fetele peste care dau mereu, le stiti, alea cu sortulete (???) care se balanseaza intr-un dans cumva popular, cumva discotecar (ce chestie, asta e al treilea cuvant pe care calculatorul meu mi-l subliniaza, ca adica, el nu exista in limba romana, scuze, tataie, da’ cred ca nu prea esti in trend - ia uitati, si pe "trend" mi l-a subliniat, ce calculator retardat am si eu!).

Ei, ziceam de fetele-alea ca, dupa ce c-ar trebui sa zica mersi ca vin oamenii sa le vada, ii mai pun si la cantat, pai bine, mai fetelor, asa se face treaba? Ei, si pe masura ce-mi analizez mai bine chestia asta, cred eu, asa, dupa capul meu extrem de sec, ca, de fapt, trebuie sa ma-mpac cu muzica asta de inspiratie folclorica. Daca e sa ma iau dupa oameni mai destepti ca mine, imi vine sa cred ca eu, de fapt, trebuie sa ma-mpac cu genul asta de muzica, pe care, ce sa zic, nu-l agreez deloc, ca altfel n-am nici o sansa sa merg mai departe. Si cred ca, o data ce m-am impacat cu muzica popularo-discotecara, restul vine de la sine.

Am sa-mi pacalesc televizorul. Am sa-i spun ca mie-mi place foarte mult muzica asta si ca, de fapt, daca este sa fie un fan adevarat al ei, numai eu pot fi ala. Sa vad atunci ce-o sa mai faca. Atunci, Tele sapte a be ce va mai avea cel putin o caseta cu muzica, sa zicem, manele, pe care-o va derula incontinuu si o sa ma-mpac si cu manelele si atunci ce-o sa-mi mai dea Tele sapte-le? Rock? Ceaikovski? Ultimul album Beethoven? Un Musorgsky un-plugged?

Aoleu, cred ca treaba devine serioasa. Mai bine ma opresc aici.
×
Subiecte în articol: arte