x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Vernisaj - Artă românească în America

Vernisaj - Artă românească în America

16 Ian 2008   •   00:00

Lucrarea pictorului Zamfir Dumitrescu "Natură statică cu joben şi garoafă", selecţionată alături de alte 64 de lucrări ale unor pictori importanţi din Statele Unite ale Americii, Asia, Canada şi Europa este prezentă în America, la expoziţia anuală de iarnă ”The International Guild of Realism: THIRD ANNUAL JURIED EXHIBITION”.


Lucrarea pictorului Zamfir Dumitrescu "Natură statică cu joben şi garoafă", selecţionată alături de alte 64 de lucrări ale unor pictori importanţi din Statele Unite ale Americii, Asia, Canada şi Europa este prezentă în America, la expoziţia anuală de iarnă ”The International Guild of Realism: THIRD ANNUAL JURIED EXHIBITION”. Vernisajul expoziţiei lui Zamfir Dumitrescu, la care şi-au anunţat participarea mulţi din artiştii care expun, colecţionari de artă, critici şi numeroase personalităţi din lumea artei, are loc pe 17 ianuarie.

Expoziţia lansată la data de 12 ianuarie, la Galeria de artă "Scottsdale Fine Art” din Scottsdale, Arizona, are porţile deschise publicului până la data de 30 ianuarie. Lucrarea maestrului Zamfir Dumitrescu poate fi văzută, alături de toate lucrările selecţionate şi pe site-ul galeriei "Scottsdale Fine Art” la adresa: WWW.SCOTTSDALEFINEART.COM

Criticii americani de specialitate apreciază că expoziţia, care adună laolaltă lucrările unor artişti reprezentativi, maeştri ai realismului contemporan, etalează întregul spectru al realismului abordat în lume de la realismul contemporan la realismul clasic.

Expoziţia, cu vânzare, este intens mediatizată în aceste zile în America, revistele de specialitate ”American Art Collector magazine şi "Southwest Art”, comentând pe larg evenimentul în ediţiile din ianuarie.




×
Subiecte în articol: arte