x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale VIP - Drept la replica

VIP - Drept la replica

23 Ian 2005   •   00:00

In urma interviului "Dan Bittman - Eu, sexy? Sunt un barbat de 42 de ani care se ocupa cu cantatul" aparut in suplimentul TV al Jurnalului National Revista VIP solicita urmatorul drept la replica

Referitor la declaratia domnului Dan Bitman - conform careia articolul privind povestea de dragoste dintre el si Gabriela Botezat, "asistenta" lui Bittman in debutul emisiunii Danutz SRL si iubita lui Irinel Columbeanu, este doar "o intelegere" intre vedeta si revista VIP - mentionam ca declaratiile dlui Dan Bittman reprezinta doar un inexplicabil si condamnabil exces de imaginatie. Articolul respectiv se bazeaza pe informatii verificate de reporterii revistei noastre atat pe platoul de filmare al emisiunii Danutz SRL, cat si in cercul de apropiati ai lui Dan Bittman. Contactat pentru o declaratie oficiala privind relatia lui cu Gabriela Botezat, Bittman nu a negat faptul ca nutreste anumite sentimente fata de tanara lui colega. Atat declaratia lui Bittman, cat si modul in care au fost stranse si verificate informatiile privind subiectul de mai sus au fost publicate in nr. 47 al revistei VIP din noiembrie 2004. Pus in fata unei lamuriri vizavi de protectorul prosper al "asistentei", Dan Bittman a gasit de cuviinta sa rosteasca pentru Jurnalul National o minciuna puerila, pe care reporterul a publicat-o fara verificare, dovedind amatorism si superficialitate.

Reporterii revistei VIP, ca si directiunea publicatiei, publica si avizeaza articole la baza carora stau informatii a caror veridicitate este atent cercetata, lucru cunoscut si apreciat de cititorii sai. "Intelegeri" indoielnice puse la cale cu vedete cu viata interioara/amoroasa bogata fac parte doar din fantezia dlui Dan Bittman, pe care ne rezervam dreptul sa-l chemam in instanta pentru calomnia amintita.

×
Subiecte în articol: arte bittman