x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Zece trucuri pentru

Zece trucuri pentru

de Luiza Moldovan    |    17 Iun 2008   •   00:00

Şi acum spicuim din site-urile dedicate în exclusivitate femeilor puternice, inteligente, sexy, frumoase, talentate, cu cincisprezece joburi, care fac zece copii pe an, salvează lumea în orice clipă, nu au pic de celulită,...

Şi acum spicuim din site-urile dedicate în exclusivitate femeilor puternice, inteligente, sexy, frumoase, talentate, cu cincisprezece joburi, care fac zece copii pe an, salvează lumea în orice clipă, nu au pic de celulită, cu un păr care nu e niciodată supărat, în geanta lor e mereu ordine şi disciplină, cu familia le merge super, soţul lor nu le bate, copiii lor învaţă foarte bine şi, de acum, de mici, arată ce talentaţi şi musculoşi or să fie, sînt născuţi lideri încă dinainte de concepţie, le pasă de planeta verde, poartă haine de blană, conduc maşini inteligente ca ele, nu ar mînca niciodată sare, zahăr şi grăsimi, ascultă de psihologul lor, de antrenorul lor, de stilistul lor, de nutriţionistul lor, de cosmeticiana lor, sînt propriul lor şef, au un suflet foarte bun, toată lumea le invidiază, dorm foarte bine, fac o mie de abdomene pe secundă, cu flotările stau excelent, fac flotări într-o mînă cu soţul pe spate, iubesc şi cîinii vagabonzi, au mereu un răspuns coerent pentru orice le-ntrebi, beau zece litri de apă minerală făcută în Italia, pe zi, scriu cărţi, le pasă, nu le pasă, citesc foarte mult, nu citesc orice, dar ceea ce citesc citesc, nu glumă, au orgasm, duc o viaţă echilibrată, sînt sincere cu ele însele şi mai ales cu ceilalţi, se-mpacă bine cu toată lumea, mai puţin cu ipocriţii, pe care nu-i suportă, dar au un şaselea simţ şi imediat te simt cît eşti de ipocrit şi gata, au terminat cu tine, nu stau la discuţii cu oricine, stau la discuţii cu oricine, dau autografe, nu dau autografe, iubesc copiii, iubesc foarte mult copiii, fac acte filantropice, sînt foarte miloase, au o relaţie specială cu Dumnezeu, la horoscop le zice de bine, sînt în tendinţe, dau de mîncare la găini, curăţă la porci, au un spirit tînăr, salvează Vama Veche şi, în general, orice e de salvat, aşa după cum am mai spus, nu folosesc cosmetice testate pe animale, folosesc cosmetice testate pe animale, n-ar folosi niciodată cosmetice testate pe animale, nu mănîncă brînză grasă, mănîncă numai brînză degresată, dacă s-ar duce pe o insulă pustie şi ar trebui să-şi ia trei lucruri, nu s-ar gîndi niciodată la periuţa de dinţi, pentru că se gîndesc foarte mult la lucruri spirituale şi d-aia pozează în chiloţi, nu pozează în chiloţi, nu ar poza niciodată în chiloţi, îşi construiesc atent ima­ginea, nu le pasă de imaginea lor, îi lasă pe alţii să le construiască imaginea, pentru ele imaginea nu e importantă, important e sufletul, sînt nişte bestii, sînt nişte doamne, sînt nişte pisicuţe, deci şi acum spicuim.

Zece trucuri pentru un ten perfect. Cinci soluţii avantajoase pentru o vacanţă horror... scuze... de vis. Quiz: eşti bună în pat? Vara asta fii în tendinţe! Cum să te porţi pe plajă. Decalogul fetei deştepte. Şapte reguli ca să te menţii în formă. Hopa! Ai luat două chile! Ce te faci?!? Douăzeci de secrete pentru o nuntă de coşmar. Pardon. De vis. Carieră: te sapă colega. Cinci soluţii pentru cum s-o sapi şi tu pe ea. Relaţii: îl păstrez sau îl schimb? Frumuseţe: machiaj rapid.

Am obosit.

×
Subiecte în articol: arte sînt