x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Călătorie pe Pămănt

Călătorie pe Pămănt

06 Iul 2007   •   00:00

In condiţii grafice de excepţie, Reader’s Digest a scos pe piaţă lucrarea "Lumi fascinante, locuri uimitoare", o carte care ne vorbeşte despre magia celor mai spectaculoase peisaje, caracteristici naturale şi construcţii realizate de om - cele care atrag ca un magnet, captivănd călătorul la faţa locului sau pe cel aşezat in fotoliu.

Lumi fascinante, locuri uimitoare la Reader’s Digest

In condiţii grafice de excepţie, Reader’s Digest a scos pe piaţă lucrarea "Lumi fascinante, locuri uimitoare", o carte care ne vorbeşte despre magia celor mai spectaculoase peisaje, caracteristici naturale şi construcţii realizate de om - cele care atrag ca un magnet, captivănd călătorul la faţa locului sau pe cel aşezat in fotoliu.

OPERE DE ARTĂ. Unele dintre aceste locuri sunt opera naturii, altele sunt rezultatele strădaniei omeneşti. Cartea este structurată pe mai multe capitole: "Pămăntul nostru incredibil", "Monumente miraculoase", "Lumi acvatice", "Dileme şi simboluri", "Peisaje fără vărstă", "Tărămuri legendare". Deşertul Namib, Mont Blanc, Oraşul interzis, Machu Picchu, Taj Mahal, Marea Barieră de Corali, Marea Roşie, Stonehenge, Insula Paştelui, Kilimanjaro, Cascada Niagara, Muntele Fuji, dar şi tărămuri legendare precum Atlantida sau Grădina Edenului figurează in indexul lucrării.

Semnale Editoriale

Dicţionar francez-romăn

EDITURA LUCMAN. Dicţionarul le oferă elevilor şi studenţilor mijloacele să se exprime şi s-o facă precis şi corect. Totodată, ei găsesc in el putinţa de a se exprima la nivelul dorit. El se adresează in special celor care posedă bazele elementare ale limbii franceze şi vor să işi perfecţioneze limba franceză. Dicţionarul de faţă, cum s-a mai spus, va fi cu certitudine util celor care traduc - temă şi versiune - profesional sau ca amatori.

Cronica papilor

EDITURA RAO. Papii sunt o parte esenţială a istoriei. In ultimii 2.000 de ani, puţine locuri de pe Pămănt nu au fost influenţate de papalitate sau supuse unor schimbări, in bine sau in rău, permanente sau temporare, de hotărările şi de decretele papilor sau chiar de prezenţa lor. Au existat 266 de papi şi 39 de antipapi. Cronica papilor este prima carte care să prezinte, intr-o formă narativă, folosind tabele cronologice şi alte diferite mijloace vizuale, toate domniile papale in ordine cronologică. Biografii ale tuturor celor 266 de papi, de la Sfăntul Petru la Benedict al XVI-lea, oferind o imagine de ansamblu a acestor personalităţi fascinante...

Istoria secretă a Cruciadelor

PRO EDITURĂ. Lucrarea cuprinde in paginile sale, intr-un stil firesc şi elegant, două secole eroice, pline de bătălii. Cartea captivează de la primele rănduri, este ca un roman plin de suspans, de intrigi sau de război, dar mai ales ne provoacă imaginaţia, ne face să trăim epoca glorioasă a cruciadelor şi a cavalerilor. Autorul, Rene Grousset, lasă cititorului, firesc, alegerea "taberei" in care vrea să fie...

Copiii din miez de noapte

EDITURA POLIROM. Roman distins cu Booker Prize (1981) şi The

Booker of Bookers (1993), pentru cea mai bună carte laureată cu Booker Prize in primii 25 de ani de existenţă a acestui premiu. La miezul nopţii dintre 14 şi 15 august 1947, in momentul in care India işi proclamă independenţa faţă de Marea Britanie, se nasc 1.001 copii - fiecare inzestrat cu puteri supranaturale. Romanul urmăreşte destinele a doi dintre ei, destine care se incrucişează in chip straniu in clipa in care cei doi sunt schimbaţi la naştere.

×
Subiecte în articol: carte