x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Carti pentru slujba

Carti pentru slujba

29 Iul 2007   •   00:00
Carti pentru slujba

Dacă eşti in căutarea unui nou post sau dacă vrei să-ţi imbunătăţeşti performanţa la cel actual. Două volume Meteor Press.

Dacă eşti in căutarea unui nou post sau dacă vrei să-ţi imbunătăţeşti perfor0manţa la cel actual. Două volume Meteor Press.

Teste pentru carieră, aptitudini şi selecţie

"Teste pentru carieră, aptitudini şi selecţie" este o carte concepută pentru a vă ajuta să vă evaluaţi atuurile şi slăbiciunile in termenii aptitudinilor, motivaţiilor, indemănărilor şi personalităţii şi să le potriviţi cu tipul de ocupaţie sau de carieră in care aţi fi cel mai adecvat. Oferind orientare clară şi practică, Jim Barett vă arată cum să inţelegeţi ce vă motivează şi ce doriţi să faceţi; ce aptitudini specifice aveţi - ce faceţi cel mai bine.

Arta războiului pentru manageri

Această nouă traducere a Artei războiului a fost descoperită in timp ce Gerald Michaelson susţinea o serie de conferinţe in China. Interpretarea pentru lumea afacerilor aplică inţelepciunile lui Sun Tzu in mediul concurenţial contemporan. Ideile sclipitoare şi aprecierile de nepreţuit vă vor ajuta să aveţi succes in toate situaţiile de afaceri pe care le veţi intălni. Cartea oferă, de asemenea, exemple concrete de aplicare a ideilor lui Sun Tzu in companii de succes, ajutăndu-vă să inţelegeţi cum puteţi utiliza aceste tactici. Folosiţi strategiile din cartea Sun Tzu: Arta războiului pentru manageri şi invingeţi in bătăliile de afaceri!

×
Subiecte în articol: carte