x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Câştigă cartea "Ultima bătălie", de Stephen Harding

Câştigă cartea "Ultima bătălie", de Stephen Harding

23 Iun 2017   •   20:20
Câştigă cartea "Ultima bătălie", de Stephen Harding

Volumul “Ultima bătălie” spune povestea aproape incredibilă a celei mai neprevăzute bă­tălii din cel de-al Doilea Război Mondial, când un mic convoi de tancuri americane, condus de căpitanul Lee, și-a unit forțele cu soldații germani pentru a lupta împotriva fanaticilor SS, care doreau să captureze cas­telul Itter și să execute prizonierii VIP de aici. Este o poveste despre alianțe neprevăzute, curaj uimitor, suspans, nervozita­te și, nu în ultimul rând, despre inamici implacabili.

Ca jurnalist, Stephen Harding a acoperit o serie de subiec­te, cum ar fi: conflictele din Irlanda de Nord, Orientul Mijlo­ciu și, cel mai recent, Irak. Autor a șapte cărți și a aproximativ 300 de articole publicate în diverse reviste, Harding este spe­cializat în operațiuni militare, aviație și teme maritime.

Cum participi

Ne place să ne răsplătim cititorii pasionați de literatură, astfel că le oferim posibilitatea de a câştiga cărți de calitate, în ediţii de lux, oferite de Editura RAO. Săptămâna aceasta pu­nem la bătaie volumul “Ultima bătălie”. Ca să participi la tra­gerea la sorţi, trimite răspunsul corect la întrebarea “Ce naţi­onalitate aveau soldaţii care au format alianţa de conjunctură pentru a lupta împotriva fanaticilor SS?”, pe adresa de e-mail concurs@jurnalul.ro. Câştigătorul de săptămâna trecută este Ionuţ Dolete.

×
Subiecte în articol: ultima batalie stephen harding