x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Dan Brown, din nou in cinema

Dan Brown, din nou in cinema

19 Aug 2007   •   00:00
Dan Brown, din nou in cinema

După succesul inregistrat de "Codul lui Da Vinci", o altă carte semnată Dan Brown urmează să fie transformată in film.

"Ingeri şi demoni", roman apărut in anul 2000, il are ca personaj principal pe Robert Langdon, expert in simbolistică. Acesta descoperă treptat un complot pus la cale de societatea secretă Illuminati.

Ecranizare - Film după "Ingeri şi demoni"

După succesul inregistrat de "Codul lui Da Vinci", o altă carte semnată Dan Brown urmează să fie transformată in film.

"Ingeri şi demoni", roman apărut in anul 2000, il are ca personaj principal pe Robert Langdon, expert in simbolistică. Acesta descoperă treptat un complot pus la cale de societatea secretă Illuminati. Singurul partener al bărbatului este Vittoria Vetra, o frumoasă fiziciană de la CERN. Impreună, cei doi trec prin pericole nebănuite, pe măsură ce se afundă tot mai mult in misterele din jurul Vaticanului.

Drepturile de ecranizare pentru acest roman au fost achiziţionate de Sony in 2003, in urma unei inţelegeri cu Dan Brown. In 2006, imediat după premiera filmului "Codul lui DaVinci", Sony a angajat-o pe scenarista Akiva Goldsman, cea care a adaptat pentru marele ecran cartea "Codul lui

DaVinci", să adapteze "Ingeri şi Demoni".

In noiembrie 2006, un trailer al filmului "Ingeri şi Demoni" a apărut pe DVD-ul "Codul lui Da Vinci".

La 11 aprilie, producătorii au anunţat că rolul lui Robert Langdon va fi jucat de Tom Hanks. Se pare că actorul american va primi cel mai mare onorariu din istoria cinematografiei pentru acest rol.

Conform informaţiilor neoficiale, filmul va fi regizat de Ron Howard, cel care a făcut şi "Codul lui Da Vinci". Producţia a inceput in iulie 2007, iar lansarea va fi cel mai probabil la sfărşitul lui 2008.

×
Subiecte în articol: carte