x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte „De aici spre marele necunoscut,” un volum de memorii semnat de Lisa Marie Presley și fiica sa, Riley Keough apare în octombrie la editura Nemira

„De aici spre marele necunoscut,” un volum de memorii semnat de Lisa Marie Presley și fiica sa, Riley Keough apare în octombrie la editura Nemira

de Magdalena Popa Buluc    |    12 Oct 2024   •   16:00
„De aici spre marele necunoscut,” un volum de memorii semnat de Lisa Marie Presley și fiica sa, Riley Keough apare în octombrie la editura Nemira

Editura Nemira anunță lansarea volumului „De aici spre marele necunoscut,” un volum de memorii impresionant semnat de Lisa Marie Presley și fiica sa, Riley Keough, disponibil pentru cititorii români începând cu data de 17 octombrie.

„De aici spre marele necunoscut” spune povestea emoționantă a unei vieți trăite sub umbra celebrității, iubirii și pierderii. Lisa Marie Presley, fiica legendarului Elvis Presley, a fost o figură enigmatică, care, de-a lungul vremii, a captat atenția lumii întregi.

În acest volum de memorii, completat postum de fiica sa, Riley Keough, Lisa Marie împărtășește cu cititorii povești despre momente intime din copilăria sa tumultuoasă la Graceland, relațiile sale complicate, maternitatea și luptele cu dependența, despre bucuriile și provocările personale, legătura profundă cu tatăl său, mariajul cu Michael Jackson și Danny Keough, dar și despre durerea copleșitoare trăită după pierderea fiului său, Benjamin.

Riley Keough a finalizat acest proiect editorial din iubire și respect pentru mama sa, aducând astfel la viață o poveste emoționantă, spusă pe două voci, despre vindecare și iubire.

Lisei Marie Presley declara: „Am vrut să îmi spun povestea pe cât de sincer am putut, așa cum am trăit-o—fără filtre, fără pretenții. Viața a fost și crudă, dar și generoasă cu mine, iar în această carte încerc să fac pace cu ambele fețe ale monedei.”

Despre Lisa Marie Presley:

Lisa Marie Presley a fost o cântăreață și compozitoare americană, singurul copil al lui Elvis Presley. A purtat povara unui moșteniri imense, din care nu au lipsit iubirea și faima, dar și durerea. De la albumele sale de succes până la viața personală agitată, ea și-a trăit existența cu intensitate și pasiune.

 

Despre Riley Keough:

Riley Keough este o actriță și regizoare americană, cunoscută pentru rolurile sale în filme precum „Mad Max: Drumul Furiei” și „The Lodge.” Finalizarea memoriilor mamei sale a fost o misiune profund personală, permițându-i să își plângă pierderea și, în același timp, să celebreze viața Lisei Marie.

 

×