x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte De la carte la E-book

De la carte la E-book

19 Aug 2007   •   00:00

Suntem obişnuiţi cu cărţile, dar apar audiobook-urile. Ce ştiţi insă de E-book-uri?

Suntem obişnuiţi cu cărţile, dar apar audiobook-urile. Ce ştiţi insă de E-book-uri?


Dacă un audiobook are nevoie de un CD-player, E-book-ul are nevoie de un computer. Eventual cu conexiune la internet, pentru că deseori DVD-ul sau CD-ul pe care il cumperi are o variantă "in extenso" pe net. Il introduci in Cd-Drive, il instalezi şi... gata.

Dar să vedem două E-book-uri semnate Lemi Gemil Mecari.

Feng Shui

Tratată mai mult ca "artă chineză a amenajării mobilierului şi a locuinţei astfel incăt să aducă bunăstarea şi sănătatea", sau doar ca "străveche artă chineză a amenajării", poate fi considerată, in totalitatea sa, a fi ceea ce şi este de fapt, pură "astrologie telurică". De ce să te stresezi căutănd diferite soluţii pentru amenajările interioare intr-o carte "tradiţională", cănd pe E-book unele lucruri pot fi găsite mult mai uşor...

Totul despre zodia ta

Pentru cei care cred in zodii sau vor să se regăsească in diferite zodiace fie ele egiptene, indiene, tibetane, florale, arabe sau chiar romăneşti vechi, "Totul despre zodia ta" este un instrument care merită incercat. Atenţie insă! Informaţiile, utile in sine, pe care le veţi găsi in lucrarea de faţă, nu sunt de valoare practică decăt in măsura localizării naşterii dumneavoastră sub semnul astral, in oricare dintre zodiacele prezentate.

×
Subiecte în articol: carte