x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Două carţi… Chic

Două carţi… Chic

de Sebastian S. Eduard    |    23 Sep 2007   •   00:00
Două carţi… Chic

Una dintre cele mai populare colecţii de literatură de la Polirom, Chic, vine cu două titluri noi:"Margarita cu gheaţă","Un tip la inălţime"

Una dintre cele mai populare colecţii de literatură de la Polirom, Chic, vine cu două titluri noi.

Margarita cu gheaţă

Volumul este primul roman din seria misterelor lui Sam Jones şi le-o prezintă cititoarelor pe Sam Jones, o sculptoriţă cu obiceiuri absolut neortodoxe şi talente de detectiv particular. Sam nu este nici pe departe o altă Bridget Jones - are un umor mult mai muşcător şi mai cinic, precum şi o vestimentaţie mai spectaculoasă, latexul fiind un material foarte apreciat de eroină. Pe cănd aceasta savurează o margarita cu gheaţă in barul ei favorit, i se propune să se alăture echipei care pune in scenă "Visul unei nopţi de vară" intr-o montare avangardistă... După care are loc crima…

Un tip la inălţime

După o crimă, o povestire romantică. Volumul este un conflict al civilizaţiilor la 11.000 de metri altitudine. Katie lucrează ca stewardesă şi are zilnic de-a face cu vedete de toate soiurile, pe care le răsfaţă cu bunătăţile rezervate pasagerilor de la clasa intăi. Dar cănd, in cursul unui zbor transatlantic de la New York la Dublin, unul dintre aceştia se dovedeşte a fi bărbatul visurilor ei, iar atracţia este reciprocă, manualul insoţitorilor de bord n-o ajută pe Katie să facă faţă situaţiei.

×
Subiecte în articol: carte