x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Ghiduri de călătorie

Ghiduri de călătorie

07 Sep 2007   •   00:00

Chiar dacă vărful sezonului a trecut, noi vă propunem trei destinaţii incă tentante şi, in consecinţă, trei ghiduri de călătorie.

Trei destinaţii tentante

Chiar dacă vărful sezonului a trecut, noi vă propunem trei destinaţii incă tentante şi, in consecinţă, trei ghiduri de călătorie.

Egipt. Cu fotografii extraordinare, cu ilustraţii şi planuri de o calitate ireproşabilă, acest ghid vă călăuzeşte paşii intr-o excursie fascinantă prin Egipt - Cairo, piramidele de la Giseh, complexele de monumente de la Luxor, Karnak sau Abn Simbel, mormintele din Valea Regilor sau in oazele din Deşertul Vestic. Istoria de ieri şi de azi a Egiptului, ample informaţii practice aduse la zi - adrese de hoteluri şi restaurante, magazine şi locuri de distracţii... nimic nu lipseşte.

Austria. Peste 1.200 de fotografii color, recomandări amănunţite privind principalele puncte de atracţie, hărţi detaliate, informaţii utile, aduse la zi, despre posibilităţi de cazare, moneda locală, mijloace de transport, restaurante, cafenele, baruri, locuri de distracţie pentru toate buzunarele - "Austria" este un ghid complet.

Bulgaria. Litoralul bulgăresc incepe să atragă din ce in ce mai mult turiştii romăni, aşa că un ghid al său era necesar. Ghidul vă oferă sfaturi de călătorie utile, punăndu-vă in temă cu toate aspectele specifice regiunii - mijloacele de deplasare, cazare, delicii culinare, mic indrumar de limbă, tarife şi preţuri, telefoane utile şi altele. Frumoasele staţiuni litorale - Albena, Nisipurile de Aur, Varna, Balcic, Nesebar, Burgas şi celelalte - sunt prezentate cu amanunte care vă vor stărni interesul.

×
Subiecte în articol: carte