x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Începe Kilipirim! Reduceri de până la 90%

Începe Kilipirim! Reduceri de până la 90%

de Sebastian S. Eduard    |    28 Oct 2014   •   07:51
Începe Kilipirim! Reduceri de până la 90%

Ediţia de toamnă a târgului de carte cu discount, Kilipirim, se va desfăşura în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie, zilnic între 10:00 şi 22:00. Evenimentul nu va mai avea loc la Sala Dalles, ci într-un nou spaţiu, la Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Călăraşi.

Kilipirim reprezintă o ocazie unică pentru iubitorii de carte din Bucureşti de a achiziţiona cărţi cu reduceri substanţiale din oferta celor mai importante edituri autohtone. Humanitas, Rao, Curtea Veche, Polirom, Cartea Romaneasca, Nemira, Trei, Litera, Herald, Aramis, Prut, House of Guides sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri aici. Fiecare expozant practică, la Kilipirim, reduceri substanţiale de preturi, de până la 90%.

Pe parcursul celor cinci zile de Kilipirim, organizatorii le propun cititorilor o serie de evenimente dedicate atât copiilor, adolescenţilor, cât şi cititorilor cu experienţă: de la evenimente care au ca public-ţintă pe iubitorii de literatură, la evenimente dedicate celor interesaţi de cărţi de popularizare.

În cadrul târgului, va avea loc şi Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare “A Noua Dimensiune”, unde vizitatorii vor putea achiziţiona cărţi şi produse ezoterice sau pot participa la programul permanent de conferinţe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii.
Intrarea este liberă.

×