x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Miercuri începe Kilipirim - cel mai important târg de CARTE cu DISCOUNT

Miercuri începe Kilipirim - cel mai important târg de CARTE cu DISCOUNT

16 Mar 2014   •   15:46
Miercuri începe Kilipirim - cel mai important târg de CARTE cu DISCOUNT
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Organizat în cadrul Galeriei Dalles, în perioada 19-23 martie 2014, zilnic între 10:00 şi 20:00, Kilipirim reprezintă o ocazie unică pentru iubitorii de carte din Bucureşti de a achiziţiona cărţi cu reduceri substanţiale din oferta celor mai importante edituri autohtone. Humanitas, Rao, Curtea Veche, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers, Corint, Herald, Aramis, Girasol, House of Guides, Vivaldi, Prut sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri în cadrul târgului. Fiecare expozant practică, la Kilipirim, reduceri substanţiale de preţuri, de până la 80%.

Pe parcursul celor cinci zile de Kilipirim, organizatorii le propun cititorilor o serie de evenimente dedicate atât copiilor, adolescenţilor, cât şi cititorilor cu experienţă: de la evenimente care au ca public-ţintă pe iubitorii de literatură, la evenimente dedicate celor interesaţi de cărţi de popularizare.

La etajul Sălii Dalles, în cadrul Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”, vizitatorii vor putea achiziţiona cărti şi produse ezoterice sau pot participa la programul permanent de conferinţe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii.
(Sebastian S. Eduard)

×
Subiecte în articol: kilipirim targ carte