x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Organizare şi iar organizare

Organizare şi iar organizare

de Jurnalul National    |    10 Feb 2008   •   00:00
Organizare şi iar organizare

Simţi că lucrurile îţi scapă de sub control. Nu ai timp, şi toată viaţa ta e într-o ma­re dezordine. Două cărţi te poţi ajuta: "Tehnica organizării lucrurilor" şi "Tehnica organizării timpului"

Simţi că lucrurile îţi scapă de sub control. Nu ai timp, şi toată viaţa ta e într-o ma­re dezordine. Două cărţi te poţi ajuta.

 

Tehnica organizării lucrurilor

Organizarea pornită din in­terior în­seam­nă crea­rea unui sistem bazat pe propria-ţi personalitate, pe nevoile şi pe scopurile tale. Organizarea reu­şi­tă te obligă să priveşti problema în ansamblu, nu doar unul din elementele ei şi, prin urmare, sistemul pe care îl dezvolţi va fi complet. “Tehnica organizării lucrurilor‘‘, un proces de reeducare, te învaţă să lucrezi cu propria ta personalitate, şi nu împotriva ei, pentru a obţine rezultatele pe care le do­reşti. Cartea a fost concepută pentru a fi un punct permanent de refe­rin­ţă în secolul XXI.

 

Tehnica organizării timpului

Nu vei găsi ni­că­­ieri în a­ceas­tă carte “truis­me‘‘ cum ar fi “Cine se scoa­lă de dimi­neaţă de­parte ajun­ge‘‘. În schimb, această carte te va ajuta să înţe­le­gi cine eşti si ce do­reşti şi iţi va oferi instrumentele să îţi dezvolţi viaţa în jurul acestor lu­cru­ri. Poţi de­prin­de noi abilităţi şi modi­fica anumi­te comportamente, dar nu îţi poţi schim­ba fondul. Pentru ca nici nu ar trebui. Această carte te va pur­ta prin­tr-un proces de autodes­co­pe­rire a ceea ce îţi place sau nu, a obice­­iu­ri­lor, nevoilor şi dorin­ţelor tale naturale.

×
Subiecte în articol: carte