x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Roşu la semafor? Verde la cărţi!

Roşu la semafor? Verde la cărţi!

de Sebastian S. Eduard    |    30 Apr 2014   •   18:12
Roşu la semafor? Verde la cărţi!

2014 este an aniversar pentru Litera, iar 3 mai este data exactă la care editura împlinește 25 de ani de existenţă. Litera îşi propune să sărbătorească această zi specială prin campania “Roșu la semafor? Verde la cărţi!” Pe 3 mai, dacă te afli în intersecţie la volanul mașinii tale, poţi avea parte de o surpriză frumoasă: o carte cadou.

Campania “Roșu la semafor? Verde la cărţi” se va desfășura sâmbătă,  3 mai a.c., în intervalul orar 11:00 – 18:00, în principalele intersecţii ale celor mai importante 25 de orașe din ţară. Se vor oferi cărţi în fiecare oraș, iar volumele alese fac parte din colecţiile consacrate ale editurii: Biblioteca pentru toţi, Bestseller internaţional, Biografii, Biblioteca pentru toţi copiii, IQ230, Thriller.

“3 mai este o zi specială pentru Litera și am ales să o sărbătorim în stradă. De ce în intersecţii și de ce conducători auto? Deoarece avem ambiţia ca, anul acesta, să ajungem în toate locurile unde credem noi că ar putea fi bine primită cartea: am fost în școli, grădiniţe, licee, săli de spectacole, am ieșit cu cărţile în plină stradă… Așadar, sâmbătă nu vă grăbiţi să traversaţi intersecţia, căci roșu la semafor poate însemna verde la cărţi. La cărţi Litera”, spune Marin Vidrașcu, directorul executiv al editurii.


×