x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Să fii cel mai bun!

Să fii cel mai bun!

de Sebastian S. Eduard    |    09 Mar 2008   •   00:00
Să fii cel mai bun!

Editura Corint Jr iese pe piaţă cu o nouă serie de cărţi care îţi propune – nici mai mult nici mai puţin – “să fii cel mai bun”.

Corint JR - Pentru copii şi adolescenţi

 

Editura Corint Jr iese pe piaţă cu o nouă serie de cărţi care îţi propune – nici mai mult nici mai puţin – “să fii cel mai bun”.

Trebuie să fii cel mai bun... Pe locul 2 în topul Sunday Times al vânzărilor de carte pentru copii în 2007, devansată doar de ultimul Harry Potter! Tipărită în Marea Britanie în 400.000 de exemplare, “Cartea fetelor – cum să fii cea mai bună în toate” îţi propune să-ţi creezi propriul stil, cum să faci faţă tuturor încercărilor, cum să-ţi impresionezi prietenele şi prietenii, cum să scapi de plictiseală şi multe, multe alte lucruri pe care trebuie să le ştii ca să fii cea mai bună!

Deseori sfaturile sunt delicioase. Un exemplu. “Cum să enervezi oamenii dintr-un lift.” “Rânjeşte la un pasager străin şi anunţă-l: «Am şosete curate în picioare»“. Sau. Exclamă «Bing» la fiecare etaj. Sau “Deschide-ţi geanta şi, uitându-te înăuntru, întreabă: «Ai destul aer?»“. O a doua carte, un alt cod de conduită, este dedicat băieţilor. Ca să fii cel mai bun în toate va trebui să-ţi foloseşti judecata în fiecare clipă: întotdeauna să porţi costumul de protecţie potrivit, să nu încalci legile şi regulile locului şi să fii respectuos faţă de ceilalţi.

×
Subiecte în articol: carte