x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Semnal

Semnal

de Cristina Ologeanu    |    18 Iun 2006   •   00:00

Va propunem trei titluri "de vacanta" aparute la Editura Cartea de buzunar, recompensata cu Premiul Asociatiei Presei de Turism 2006 pentru ghidurile sale turistice.

Egipt

Inainde de a purcede in vacanta in "tara faraonilor", este bine sa stiti cat mai multe despre Grecia. Ghidul scris de Renata Tatomir va ofera "ponturi" utile de genul: ce sa vizitati si ce nu, care sunt hotelurile cele mai bune unde va puteti caza si ce servicii va ofera acestea.

Grecia

Monica Aldoiu va propune, in ghidul despre Grecia, sa cunoasteti mai bine orasele Atena si Salonic. Totodata, ghidul dezvaluie care sunt cele mai bune trasee, restaurante si hoteluri. Nu lipseste nici prezentarea insulelor pitoresti Creta, Rodos si Corfu. Dupa ce veti parcurge acest ghid, cu siguranta veti ajunge la aceeasi concluzie ca si autoarea: "Grecia este o destinatie ideala".

Parisul in doi

Daca doriti sa va petreceti vacanta intr-un mod mai romantic, atunci puteti alege Parisul. Si, ca sa va convingeti ca merita, nu plecati la drum fara a citi inainte "Parisul in doi". Ghidul va ofera, pe langa indexul obiectivelor turistice punctate pe harti, un plan al metroului si o lista cu adrese si numere de telefon utile in cazuri de urgenta. (Cristina Ologeanu)
×
Subiecte în articol: carte