x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Semnal editorial

Semnal editorial

de Cristina Ologeanu    |    24 Sep 2006   •   00:00

Astazi va supunem atentiei trei ghiduri de calatorie aparute la Editura Meteor Press.

Turcia
Descoperiti Turcia pe carari mai mult sau mai putin umblate. In acest ghid aveti ponturi despre cum sa gasiti o cazare destul de ieftina sau cum sa cheltuiti banii fara masura. O multime de prezentari amanuntite va dezvaluie ceea ce este caracteristic fiecarui loc. Pe langa aceste descrieri si date importante despre destinatia aleasa aveti si un mic ghid de conversatie romano-turc.

Franta
Ghidul va ofera informatii despre locurile de cazare si restaurantele pentru orice buget, despre obiectivele turistice obligatirii si secretele locale. Totodata beneficiati si de o serie de evaluari in care puteti avea incredere. Nu lipsesc nici hartile, atat de necesare si de utile unui turist venit pentru prima oara in Franta.

Spania
"Itinerare importante", "Calendarul evenimentelor", "Cafenelele", "Restaurantele", "Cumparaturi","Sporturi si activitati in are liber", "Barcelona si nordul Cataloniei","Sevilla si Andaluzia de vest","Sa intelegem Spania" - acestea sunt doar cateva dintre capitolele ghidului dedicat Spaniei, un ghid actualizat in fiecare an.
×
Subiecte în articol: carte