x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Semnal editorial

Semnal editorial

de Cristina Ologeanu    |    30 Iul 2006   •   00:00

Va prezentam trei ghiduri extrem de utile aparute la Editura Meteor Press.

"Cele 7 legi spirituale ale prosperitatii"
In aceasta carte, Randy Gage dezvaluie secretele utilizarii acestor legi pentru a va materializa prosperitatea. Veti invata despre Legile prosperitatii si veti descoperi cum sa creati un vid pentru bine, sa folositi imaginea pentru a obtine ceea ce doriti, sa gasiti si pastrati perechea sufletesca perfecta, sa atrageti in viata bani, sanatate si armonie.

"Cele mai reusite 100 de idei pentru cariera"
De mult nu mai exista "slujba pe viata". Si nu de putine ori va intrebati "cum pot reusi si eu?". Aceasta carte va va ajuta sa luati taurul de coarne si sa nu mai lasati la voia intamplarii evolutia carierei dvs. Volumul include sfaturi si sugestii oferite de presedinti si directori ai catorva dintre cele mai mari companii britanice.

"Feng Shui pentru sanatate"
Arta Feng Shui are solutii si remedii pentru protejarea si imbunatatirea sanatatii dvs., pentru sporirea energiei pozitive din locuinta si pentru neutralizarea energiilor daunatoare. Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le puteti afla citind cartea doctorului Jes Lim, un foarte apreciat profesor si consultant de feng shui.
×
Subiecte în articol: carte