x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Semnal editorial

Semnal editorial

de Sebastian S. Eduard    |    02 Iul 2006   •   00:00

Daca temperatura ridicata nu te impiedica sa citesti, iti propunem trei volume de divertisment, semnate Julian Barnes, aparute la Editura Nemira.

Papagalul lui Flaubert


Julian Barnes si Gustave Flaubert: un parteneriat textual la umbra postmodernismului. "Papagalul lui Flaubert este un divertisment literar de mare clasa, un splendid hibrid romanesc, parte biografie, parte fictiune, parte critica literara", explica volumul cronicarul de la The New York Times.

Cafe au lait


Dragoste, sex, arta, literatura, spirit, religie, vin; de la locomotiva cu abur pana la Eurostar; toate ingredientele pentru un "Cafe au lait". Abilitatea cu care Julian Barnes se strecoara in cotloane intime ale vietii provinciale franceze transforma "Cafe au lait" intr-o incursiune unica pe campurile minate cu revelatii sublime.

Trois


Un triunghi conjugal, care continua, iata, sa fie la moda. Un cocteil nebun, indraznet si modern, un triunghi al dragostei contemporane. Stuart a prins-o in plasa pe Gillian, care nu era tocmai convinsa sa se casatoreasca, dar care, in final, a spus "da". Numai ca la interval apare si Oliver, care isi da seama ca este indragostit peste masura de Gillian.
×
Subiecte în articol: carte