x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Semnale editoriale

Semnale editoriale

27 Iul 2007   •   00:00

Din ordinul preşedintelui

Editura Nemira. O intrigă de dimensiuni infricoşătoare, in care sunt implicate cele mai mari agenţii de securitate ale SUA. Dacă Charley Castillo nu acţionează rapid, totul se va sfărşi foarte, foarte rău nu numai pentru el... ci pentru intreaga Americă. "Nimeni nu descrie mai bine conflictele militare", scrie Tom Clancy despre romanul lui W.E.B. Griffin, declarat de New York Times Bestseller.

Revolucion

Pro Editură. Cuba, 1959. Deşi este noaptea dintre ani şi petrecerile se ţin lanţ, revoluţionarii conduşi de Fidel Castro şi Che Guevara sunt pe cale de a acapara puterea. In camera unui hotel de lux din Havana, Rachel, o tănără jurnalistă americană, se trezeşte intr-o stare de amnezie alături de cadavrul unei alte femei. Inocentă sau criminală? Este dilema celei care porneşte in căutarea memoriei pierdute. Fiind deţinătoarea unui secret de stat, fără a avea habar de acest lucru, ea este urmărită de oameni fără scrupule şi nu are la dispoziţie decăt căteva ore pentru a-şi salva viaţa.

Un rău necesar

Quality Books. In Washington acţionează un criminal in serie care işi decapitează victimele. La mii de kilometri depărtare, in Omaha, mai mulţi preoţi catolici au fost omorăţi in moduri care amintesc de un străvechi ritual. Iar pe internet există un joc in care copiii abuzaţi sunt invăţaţi să işi "omoare" online călăii. Agentul special FBI Maggie O’Dell se află in faţa celei mai ingrozitoare provocări din viaţa ei.

Cum să găndeşti ca Einstein

Editura meteor press. Din această carte ingenioasă şi accesibilă oricărui cititor veţi invăţa de la cele mai mari minţi ale omenirii, printre care Albert Einstein, trucuri şi tehnici de rezolvare a celor mai complicate probleme. De la afaceri şi educaţie pănă la sporirea creativităţii şi imbunătăţirea relaţiilor, "Cum să găndeşti ca Einstein" vă oferă instrumente ajutătoare pentru a descoperi soluţii revoluţionare la provocările de zi cu zi ale vieţii. Autorul vă va ghida pas cu pas in procesul eliberării de regulile care vă incorsetează, arătănduvă cum să elaboraţi unele dintre cele mai fanteziste, dar posibil şi cele mai importante soluţii ale vieţii.

×
Subiecte în articol: carte