x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Semnale editoriale

Semnale editoriale

24 Aug 2007   •   00:00

Taj Mahal(PRO EDITURA);De la idee la bani(CURTEA VECHE);Ultimul Cabalist din Lisabona(EDITURA HUMANITAS);Luna rece(EDITURA RAO).

Taj Mahal

PRO EDITURA. Pentru impăratul Jahangir, Augustin Hiriart de Bordeaux, un tănăr de 20 de ani, faimos pentru atitudinea lui de admirator şi cuceritor al sexului frumos, construieşte un tron fabulos şi maşini de război inspirate din desenele lui Leonardo da Vinci. Copleşit cu daruri, Augustin rămăne in serviciul fiului lui Jahangir şi al soţiei sale adorate. La moartea ei, impăratul, indurerat, porunceşte să fie construit pentru ea un mausoleu somptuos. Pentru cea de-a trei sute cincizecea aniversare a acestui edificiu, Christian Petit a imaginat un roman de dragoste şi aventuri...

De la idee la bani

CURTEA VECHE. Volumul a invăţat in fiecare an milioane de oameni paşii simpli pentru realizări inalte şi independenţă financiară. Mai mult decăt o lucrare motivaţională, cartea este o referinţă biografică şi istorică, relatănd viaţa, mediul şi filozofia de succes ale lui Napoleon Hill. Cea mai mare valoare a acestei cărţi nu constă numai in succesul financiar. Poate ajuta pe oricine să primească tot ceea ce işi doreşte de la viaţă. Napoleon Hill a devenit unul dintre cei mai distinşi autori ai lumii. A trecut de la Jurnalistică la Drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie şi a devenit rapid un excelent confident şi consilier pentru oameni de afaceri şi preşedinţi.

Ultimul Cabalist din Lisabona

EDITURA HUMANITAS. Lisabona anului 1506 este zguduită de violenţe. Evreii sunt hăituiţi şi ucişi, fiind responsabili de seceta cruntă şi de epidemia de ciumă ce face ravagii in Portugalia. Trupul neinsufleţit al lui Abraham Zarco este găsit alături de cadavrul unei tinere necunoscute, in pivniţa familiei, locul unde sunt ascunse manuscrise preţioase, iar cea mai importantă carte, cea in care personajele biblice au chipurile prietenilor şi rudelor lui Abraham, a dispărut. Conţine oare acest manuscris sfănt cheia misterului? Volumul este un best-seller internaţional tradus in peste 20 de ţări.

Luna rece

EDITURA RAO. Unul dintre cei mai apreciaţi autori de thrillere poliţiste este acum publicat şi in Romănia. Intr-o noapte rece cu lună plină, doi oameni sunt ucişi cu o cruzime infiorătoare, victimele unui ucigaş genial care işi spune Ceasornicarul. Lăngă fiecare victimă este găsită o stranie carte de vizită: o poezie sinistră şi un ceas. Echipa excepţională de detectivi condusă de Lyncoln Rhyme, care se ocupă de caz, intră intr-o cursă nebunească pentru a-l opri, dar planul diabolic şi surprinzător al meticulosului criminal este asemenea unui mecanism de ceas extrem de complicat...

×
Subiecte în articol: carte