x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actrița Katie Holmes va interpreta rolul lui Jacqueline Kennedy Onassis în producția "The Kennedys - After Camelot"

Actrița Katie Holmes va interpreta rolul lui Jacqueline Kennedy Onassis în producția "The Kennedys - After Camelot"

13 Oct 2014   •   13:55
Actrița Katie Holmes va interpreta rolul lui Jacqueline Kennedy Onassis în producția "The Kennedys - After Camelot"

Actrița Katie Holmes va interpreta rolul lui Jacqueline Kennedy Onassis în producția 'The Kennedys - After Camelot', a cărei premieră va avea loc în 2016, anunță variety.com.

Unul din cele patru episoade ale seriei, produsă de Muse Entertainment, o va avea pe Homes ca producător executiv și regizor, urmând ca celelalte să fie regizate de Jon Cassar, care a regizat și miniseria 'Kennedys' din 2011.

Stephen Kronish este scenaristul care va adapta producția TV după cartea lui Randy Taraborelli, 'After Camelot: A Personal History of the Kennedy Family 1968 to Present'.

Prima serie TV 'Kennedys' a fost difuzată de canalul Reelz, după ce a fost scoasă în grabă din grilă de History, pe fondul unei controverse — și al indignării familiei Kennedy — în legătură modul în care au fost descriși în serial John F. Kennedy și Robert Kennedy.

'Suntem bucuroși că am reușit să achiziționăm drepturile de difuzare și suntem încrezători că această nouă serie va fi primită cel puțin cu același entuziasm ca precedenta', a declarat șeful executiv al Reelz, Stan E. Hubbard. 

×