x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actrița Gillian Anderson a fost şocată de prima ofertă primită pentru noua serie X-Files

Actrița Gillian Anderson a fost şocată de prima ofertă primită pentru noua serie X-Files

25 Ian 2016   •   21:55
Actrița Gillian Anderson a fost şocată de prima ofertă primită pentru noua serie X-Files

Actriţa Gillian Anderson, care interpretează alături de actorul David Duchovny rolurile principale din noua serie televizată ''X-Files'', a declarat recent că a fost şocată de oferta financiară care i s-a făcut iniţial de cei de la reţeaua Fox pentru reluarea rolului agentului FBI din film, scrie UPI.com.

Actriţa în vârstă de 47 de ani a povestit într-un interviu pentru publicaţia The Daily Beast că a fost supărată şi şocată când i-a fost făcută oferta pentru rolul din noua seria X-Files, ea primind o jumătate din suma care-i fusese propusă actorului David Duchovny.

''Sunt surprinsă că mulţi dintre cei care m-au intervievat nu au spus public acest lucru pentru că acesta este adevărul'', a spus actriţa, subliniind că ''a fost şocată, ţinând cont de toată munca pe care a depus-o în trecut în primele sezoane ale X-Files''.

Noua serie X-Files, care cuprinde şase episoade, a avut premiera duminică pe canalul Fox. Alături de consacraţii David Duchovny şi Gillian Anderson, în serial şi-au mai reluat rolurile interpretate în sezoanele precedente Mitch Pileggi, William B. Davis şi Annabeth Gish.

Sursa - Agerpres

×