x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film After Earth și Movie 43 au dominat gala premiilor Zmeura de Aur

After Earth și Movie 43 au dominat gala premiilor Zmeura de Aur

02 Mar 2014   •   09:42
After Earth și Movie 43 au dominat gala premiilor Zmeura de Aur

Pelicula SF “After Earth” şi comedia “Movie 43” au dominat sâmbătă cea de-a 34-a gală a nedoritelor premii "Zmeura de Aur", în cadrul căreia sunt premiate cele mai nereuşite filme şi performanţe actoriceşti de la Hollywood, relatează Reuters.

"After Earth", cu Will Smith şi fiul său adolescent Jaden, a plecat acasă cu trei premii: Jaden Smith pentru cel mai slab rol masculin, Will Smith pentru cea mai proastă interpretare a unui rol masculin secundar, plus premiul pentru cea mai proastă combinaţie de staruri tată-fiu de pe ecran. Filmul, cu un buget de 130 milioane de dolari, în regia lui M. Night Shyamalan (co-scenarist Will Smith), a fost un eşec major pentru Corp”s Columbia Pictures anul trecut, cu încasări de doar 60 de milioane de dolari în SUA şi Canada.

La rândul său, “Movie 43”, reunind 16 schiţe comice, în care joacă staruri precum Halle Berry, Kate Winslet sau
Hugh Jackman, a primit trofeul pentru cel mai prost film, pentru cel mai prost scenariu (pentru cei 19 scenarişti) şi pentru cea mai slabă regie (pentru cei 13 regizori care au realizat schiţele). Premiul pentru cel mai nereuşit rol feminin i-a revenit unei obişnuite a galei, actriţa/regizoare Tyler Perry, pentru prestaţia din “A Madea Christmas”, iar Kim Kardashian a fost “răsplătită” cu “Zmeura de Aur” pentru cel mai prost rol feminin secundar în “Tyler Perry”s Temptation”.

Decernarea premiilor “Zmeura de Aur” a început în 1980 şi are loc în seara dinaintea galei Oscarurilor. Laureaţii sunt desemnaţi de către cei 800 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation

×
Subiecte în articol: after earth movie 43 zmeura de aur