x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Disney anunţă toate filmele care urmează să le producă în următorii 4 ani. Iată ce titluri vor urma!

Disney anunţă toate filmele care urmează să le producă în următorii 4 ani. Iată ce titluri vor urma!

08 Aug 2016   •   20:20
Disney anunţă toate filmele care urmează să le producă în următorii 4 ani. Iată ce titluri vor urma!

Disney a oferit noi informații despre programul său de filme care durează până în 2019. Gama sa de filme include un mix de filme de animație, cu super-eroi, relansări, continuări și aventuri.

După succes enorm de la "Star Wars: Forța se trezește" şi după apariţia filmelor "Zootopia" și "The Jungle Book", Disney într-adevăr s-a întrecut pe sine însăşi. De fapt, este pe cale de a avea cel mai mare box-office pe care l-a avut vreodată.

Potrivit businessinsider.com, aici este tot ceea ce va apărea la Disney, de acum până în 2019:

În acest an va apărea o relansare a Dragonului lui Pete, cu Bryce Dallas Howard. Filmul va fi o refacere a filmului original din 1977, în care un tânăr orfan caută ajutorul unui dragon uriaș. În această versiune va juca Wes Bentley, Robert Redford şi Karl Urban.

"Dragonul lui Pete", va fi lansat pe 12 august,2016.

Toamna aceasta va apărea marele film Marvel "Doctor Strange" cu Benedict Cumberbatch în rol principal. Nu știm încă mai multe detalii despre film, dar Strange (Cumberbatch) este un chirurg care şi-a pierdut abilitatea de a mai opera în urma unui accident, dar viaţa îi oferă o a doua șansă după ce este antrenat de un vrăjitor pentru a lupta împotriva răului.

Filmul va fi lansat pe 26 octombrie, 2016.

Dwayne Johnson, "The Rock" va cânta în filmul animat, "Moana."Musicalul va fi centrat în jurul unei adolescente care porneşte într-o aventură pentru a găsi o insulă legendară în Pacificul de Sud. Demigod Maui (Johnson), se va alătura în aventura ei.

"Moana" va apărea la cinematografpe 23 noiembrie, 2016.

În 2017, Disney ne va aduce o adaptare live-action la animatul clasic "Frumoasa şi Bestia", în care va juca Emma Watson și Dan Stevens.

Emma Watson le-a mărturisit fanilor ca filmul va fi lansat pe 17 martie, 2017.

Continuarea filmului "Guardians of The Galaxy", "Guardians of the Galaxy Partea 2", a început producția în Atlanta, Georgia.

Detaliile despre film sunt încă limitate. Acesta va fi lansat pe 5 mai, 2017.

Un al treilea film "Cars" va apărea la cinema pe 16 iunie, 2017.

Al cincelea film din seria Piraţii din Caraibe, "Dead Men Tell No Tales", va fi lansat pe 26 mai, 2017.

În această continuare, căpitanul ghinionist, Jack Sparrow, se confruntă cu o navă fantomă condusă de vechiul său inamic, căpitanul Salazar (Javier Bardem). Orlando Bloom intenționează să se întoarcă pentru "Dead Men Spune-No Tales."

La puţin timp după, vom vedea al treilea film Thor, "Thor: Ragnarok", pe 3 noiembrie, care este de așteptat să aibă un aspect de la "The Hulk".

"Coco" este inspirat din celebrarea mexicană "Ziua morţilor"şi va fi lansat pe 22 noiembrie 2017.

Cel de al optulea episod din "Star Wars" - o continuare a "Forța se trezește", care nu are încă nici un titlu, va fi regizat de Rian Johnson şi lansat pe 15 decembrie 2017.

Disney lucrează la propria sa producţie adaptată după "Jack și vrejul de fasole", numită "Gigantic". Filmul îl va urmări pe Jack, care se întâleşte cu giganți pe cer și se împrietenește cu o fată de 60 de picioare înălțime, în vârstă de 11 ani, pe nume Inma.

"Gigantic" va apărea în cinematografe pe 9 martie 2018.

"Pantera Neagra" în care v-a juca Chadwick Boseman va apărea pe 16 februarie 2018. Filmul va fi regizat de Ryan Coogler.

Continuarea "Avengers" va fi un film din două părți. Prima parte va fi "Avengers: Infinity War" şi va apărea pe 4 mai 2018, iar cea de-a doua, în 2019 pe 3 mai.

John Lasseter se întoarce pentru un al patrulea film "Toy Story". Lasseter a dezvăluit că această continuare va fi o poveste de dragoste între Woody și Bo Peep.

Proiectul va fi lansat pe 15 iunie în 2018.

Vom avea în sfârşit un film cu super-erou de sex feminin pe 6 iulie 2018, atunci când "Captain Marvel" va apărea în cinematografe.

Directorul Brad Bird se va întoarce pentru a face o continuare a filmului "Incredibilii" din 2004, care va fi lansată pe 21 iunie în 2019.

Disney, lucrează pentru cinci filme live-action fără titlu. Trei dintre acestea vor fi basme.

Succesul filmului "Cenuşăreasa" din 2015, a deschis calea pentru mai multe filme de poveste.

Acestea vor fi lansate pe 28 iulie 2017; 06 aprilie 2018; 03 august 2018; 25 decembrie 2018; și 20 decembrie 2019.

 

×
Subiecte în articol: Disney studiourile disney disney program