x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Ginnifer Goodwin: Nevasta Mar­gie din se­ria­­­lul „Dra­gos­­te ma­re”: to­tul de­­­­spre se­­zo­-nul 5

Ginnifer Goodwin: Nevasta Mar­gie din se­ria­­­lul „Dra­gos­­te ma­re”: to­tul de­­­­spre se­­zo­-nul 5

de Aniko Navai    |    21 Iul 2011   •   21:00
Ginnifer Goodwin: Nevasta Mar­gie din se­ria­­­lul „Dra­gos­­te ma­re”: to­tul de­­­­spre se­­zo­-nul 5

• 'Dragoste mare' (aventurile unui poligam practicant si ale celor trei sotii ale sale) a devenit un serial extrem de iubit. De ce fel de reactii ai avut personal par­te?

De reactii pozitive... Si fe­meile imi spun acelasi lucru, de parca s-ar fi vorbit – imi multumesc, practic, pentru ca datorita mie sotii lor au ince­tat sa le mai propuna sa accepte aventuri in trei. Cea mai placuta reactie a avut loc in Grecia, pe o insula... Tocmai ieseam dintr-un salon de cosmetica si un barbat a oprit masina in mijlocul stra­zii, s-a dat jos si m-a strigat 'Margene'…

• A evoluat personajul tau in vreun fel?

E o mama mai buna. Initial era o mama infecta, dar in timp si-a dat seama ca e o excelenta femeie de ­afa­ceri si ca poate fi independenta. Devine un om mai bun, practic. Are mai multa incredere in sine si aceasta transforma­re se vede cel mai bine in sezonul 5...

• Tu esti un om foarte dragut, dar Margie e foarte victimizata in serial... Esti singura neinteleasa si facuta sa se simta vinovata. De ce?

Margene e excesiv de draguta, dar produce mult haos, chiar si fara voia ei. Intotdeauna mi-am imaginat-o ca pe-un pui de catel care face caca in mij­locul camerei si-apoi se duce intr-un colt si da din gene. Stie ca e considera­ta naiva si cam prostuta si se foloseste de asta atunci cand face boacane. Ia totul in serios si nu intelege multe situatii. E genul care panseaza o rana, in loc s-o curete si s-o trateze.

• Ne poti povesti cate ceva despre stilul ei?

A intrat in viata foarte de tanara – o adolescenta prizoniera intr-un trup de femeie. Trece prin toate fazele tipice adolescentei, cautandu-si o identitate proprie. In acest ultim sezon s-a maturizat ceva mai mult.

• O sa pastrezi legatura cu colegii de platou?

Categoric! Suntem prieteni, mai ales eu, Jeanne si Chloe – vorbim aproape zilnic. Sunt ca doua surori pentru mine si asa vor ra­mane chiar si dupa ce-mi va trece du­rerea provocata de terminarea serialului. Am facut cinci sezoane in sapte ani si-n fiecare zi, la ora 5 dimineata, ne-am baut cafeaua impreuna. E ciudat ca acum vorbim numai la telefon si ne povestim ce mai facem in amanunt. Cand s-a difuzat ultimul episod, filmam pentru un episod-pilot in Vancouver. Jeanne si Chloe mi-au lasat mesaje – se uitau impreuna si plan­geau si m-am alaturat lor, pentru ca cei de la HBO imi trimisesera DVD-ul sa pot vedea finalul o data cu ele.

• Vreme de sapte ani ai impartit un barbat. Ai fi capabila sa furi bar­batul altei femei?

Nu suport competitia. Femeile sunt cei mai mari ina­mici ai femeilor si prietenele mele nu-s asa. Noi ne respectam prietenia si, desi cred ca-n dragoste si razboi totul e permis, n-as face niciodata rau ­prietenilor.

• Cum ai petrecut anul acesta cand ai implinit 30 de ani?

Mi-am rapit prietenele si-am stat un week-end in­treg la o pensiune, unde am facut bai de namol, am mancat si-am baut enorm si-am jucat jocuri de socie­tate. Dar inainte de asta am fost deprimata ca fac 30 de ani. M-am gandit la cine sunt, ce vreau sa fac, daca nu cumva imi doresc copii... In cele din urma, am decis ca-s multumita de mine si ca ma simt mai bine la 30 decat la 20...

• De ce zici asta?

Pentru ca nu regret nimic din ce-am facut. Regret numai lucrurile pe care nu le-am facut si am mai mult curaj acum sa cer ceea ce-mi doresc. Si mi-am dat seama ca atunci cand aveam 20 de ani dadeam vina pe tinerete pentru greselile mele. Acum stiu ca nu tineretea e de vina, ci alegerile pe care le facem. Aflarea acestor lucruri m-a eliberat cumva. Inain­tarea in varsta nu o problema, ci o li­bertate. Iti controlezi mai bine viata si poti sa fii fericit.

×
Subiecte în articol: film